Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Rijschool Niemeijer

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Rijschool Niemeijer
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Rijschool Niemeijer

Waardeer deze rijschool

53a5764becf46.png

Rijschool Niemeijer

wim2.jpg

Rijschool Niemeijer is een kleine en jonge rijschool, waar elke leerling alle aandacht krijgt die hij of zij verdient. Kwaliteit en individuele aandacht van onze leerlingen hebben wij voorop staan.

Om echt veilig de weg op te kunnen, moet je het naar je zin hebben. Om te beginnen heb je tijdens de gehele opleiding dezelfde instructeur. Zo leer je elkaar goed kennen en dat werkt beter. Ook rijd je vanaf het begin tot het eind in dezelfde auto, een Volkswagen Polo of een Ford Fiesta. In onze lesauto's wordt niet gerookt.

Leren autorijden is voor iedereen anders en daarom hebben wij de mogelijkheid om de les aan te passen aan de individuele behoefte van onze klant. Tijdens elke rijles vul je samen met de instructeur je persoonlijke instructie kaart in. Zo blijf je precies op de hoogte van de vorderingen van je rij-opleiding. En zo kan leren autorijden ook nog eens hartstikke leuk zijn!

Bij ons hoef je geen andere leerlingen op te halen of thuis te brengen. Zo wordt de volledige lestijd benut en duurt een lesuur de volle 60 minuten en dat betekent dus 60 minuten aandacht voor jouw les! Om zoveel mogelijk rendement uit je opleiding te halen, is het ook mogelijk om in blokken van anderhalf uur of twee uur te rijden. Wil je sneller door de lesstof, dan zijn twee lessen per week ook mogelijk, afhankelijk van jouw wensen en onze agenda. Bespreek dat gewoon met ons als je je inschrijft.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website, die op de meeste vragen een antwoord heeft. Wil je liever persoonlijk contact met ons, of wil je een afspraak, bel ons dan op ons telefoonnummer.

Recensie over Rijschool Niemeijer

5
Rijschool Niemeijer2014-06-04
monique
Super rijschool!!
Datum van beoordeling: woensdag 4 juni 2014

Rijschool Niemeijer wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 Recensie).