Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Tanja Hut

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Tanja Hut
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Tanja Hut

Waardeer deze rijschool

Snel en goedkoop je rijbewijs halen?Tanja Hut is een vakkundige en professionele autorijschool in Assen. Wil je ook snel en zonder hoge kosten je rijbewijs halen? Persoonlijke begeleiding? Start direct met je eerste rijlessen...

Tanja Hut | Autorijschool in Assen

en je op zoek naar een autorijschool in Assen? Wil je snel en goedkoop je rijbewijs halen? En persoonlijke begeleiding tijdens de rijlessen? Tanja Hut is de rijschool in Assen die je helpt om je autorijbewijs snel en zonder hoge kosten te halen. Professionele en persoonlijke begeleiding bij het halen van je rijbewijs.

Vanaf 16,5 jaar is het al mogelijk om te starten met je autorijbewijs. Stap samen met een ervaren instructeur in de auto en leer stap-voor-stap goed en veilig autorijden. Tijdens de rijlessen rij je in een Volkswagen Golf 6 TDI Bluemotion.

We halen je thuis, van het werk, of van school op en een ritje duurt 60 minuten. Je krijgt persoonlijke begeleiding en we passen de lessen aan jouw wensen en niveau aan. Het voordeel van Tanja Hut: je hebt elke rijles dezelfde rijinstructeur. Als je voor jouw gevoel voldoende rijlessen hebt gehad, start je gelijk met het rijexamen.

Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om theorielessen te volgen om vervolgens deel te nemen aan je theorie-examen. Alles onder één dak. Zodra je bent geslaagd voor je theorie-examen mag je starten met je praktijkexamen.

Tanja Hut | Theorielessen

Zodra je bent gestart met autorijlessen bij Tanja Hut is het mogelijk om ook theorielessen te volgen en theorie-examen af te leggen. Elke week worden er lessen gegeven in ons leslokaal in Assen. Samen maken en bespreken we een aantal veelvoorkomende vragen en maak je een proefexamen. Zo ben je goed voorbereid op het echte examen en is de kans groter dat je slaagt!

Als je bent geslaagd voor het theorie-examen mag je officieel starten met het praktijkexamen.

Je bepaalt zelf in welk tempo je het autorijbewijs haalt. Les je twee keer per week dan duurt het ongeveer 3 tot 4 maanden voordat je start met het examen? Spreek je liever één keer per week af, dan duurt de rijopleiding ongeveer 6 maanden. De lessen worden gegeven op maandag t/m zaterdag in Assen.