Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Verkeersschool Oosterpoort B.V.

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Verkeersschool Oosterpoort B.V.
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Verkeersschool Oosterpoort B.V.

Waardeer deze rijschool

Zoek je een geschikte rijschool in Groningen? Neem dan eens een kijkje bij Verkeersschool Oosterpoort, dé rijschool voor jou, in Groningen en Assen. Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Of wil je eerst kennis maken met Verkeersschool Oosterpoort? Dan kun je gebruik maken van de gratis proefles! Tijdens deze gratis proefles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool in Groningen en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je autorijbewijs.

53969c45976c7.jpeg

Op jouw manier: rijbewijs B halen

Wil jij graag je rijbewijs B halen? Met het volgen van een goede rijopleiding leg je de basis voor een veilige en prettige toekomst op de weg. Kies je voor rijles bij Verkeersschool Oosterpoort, dan kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een hoog slagingspercentage. Het succes van onze verkeersschool is te danken aan de prijs- kwaliteit verhouding van de rijopleidingen, persoonlijke aandacht en professionele begeleiding.

Verkeersschool Oosterpoort zorgt ervoor dat jij voordelig je autorijbewijs haalt. Wil je elke week autorijles, maar niet vastzitten aan een vast bedrag voor de hele rijopleiding? Bij ons heb je de mogelijkheid om per rijles af te rekenen. Zo houd je zelf de kosten voor rijbewijs B in de hand.
Er zijn geen wachttijden. Je kan direct beginnen!

Bepaal zelf je opleiding

Bij ons kun je zelf je rijopleiding samenstellen, precies zoals jij wilt. Heb je veel tijd of juist weinig? Verkeersschool Oosterpoort luistert naar jouw wensen, zodat jij de rijopleiding krijgt die bij je past. We vormen een hecht team en werken samen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wil je twee rijlessen per week, kies dan voor een dubbel lesuur. Dit is efficiënter omdat je de meeste instructieonderdelen direct kunt afronden. Daardoor bespaar je weer flink op de kosten van je rijopleiding! 

53969cc02c574.jpeg

Recensies over Verkeersschool Oosterpoort B.V.

5
Verkeersschool Oosterpoort B.V.2014-06-11
Daan de Jong
10 lessen en toen zeiden ze al ''je zou het zo maar kunnen halen''.Aangevraagd en gezakt door een stomme fout bij het inparkeren.4 weken (en 2 lessen om het ''warm'' te houden later toch geslaagd. Dus geen 30 a 40 lessen en zeker geen ''geldwolven'' bij Oosterpoort. Een dikke vette duim omhoog en de hoogst mogelijke score van mij
Datum van beoordeling: woensdag 11 juni 2014
5
Verkeersschool Oosterpoort B.V.2014-06-10
Bart D.
Een heel directe benadering. Doe je iets fout dan wordt het ook gezegd. Want ze hebben maar 1 doel bij Oosterpoort en dat is zo snel mogleijk jou je rijbewijs bezorgen.Heb het inmiddels gehaald en moet zeggen dat ik het alleen maar kan aanraden
Datum van beoordeling: dinsdag 10 juni 2014

Verkeersschool Oosterpoort B.V. wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 2 Recensies).