Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Pranger Rijopleidingen

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Pranger Rijopleidingen
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Pranger Rijopleidingen

Waardeer deze rijschool

53a9744062bab.png

Autorijbewijs

Je wilt meer dan alleen veilig autorijden. Je wilt ook zeker en vooral met plezier autorijden, pas dan ben je volledig geslaagd.

Pranger rijopleidingen te Stadskanaal is het lokale adres om je rijbewijs te halen. Onze vakkundige en persoonlijke aanpak van de autorijlessen zorgt voor een hoger slagingspercentage dan het landelijk gemiddelde. Je lest bij ons altijd in dezelfde auto met je eigen instructeur.

Jij bent ruim 16 jaar en wilt alvast met je rijbewijs beginnen? Dat kan natuurlijk ook bij Pranger rijopleidingen.

Motorrijles

Altijd al willen motorrijden? Voor de een is het een ultiem vervoermiddel voor de ander de mooiste hobby die er bestaat. Een motorrijopleiding kost minder tijd dan een autorijopleiding en is dus ook goedkoper.

Bij Pranger rijopleidingen krijg je les van steeds dezelfde instructeur, dit in tegenstelling tot andere rijscholen, waar je vaak lest met meerdere instructeurs.

Wij volgen zelf op een motor waardoor snelle instructie kan plaatsvinden. Een motorrijder wordt je echt niet in 2 dagen zoals elders beweerd wordt. Veiligheid is een kernwoord bij onze instructie.

Onze lesmotoren zijn een Yamaha XJ6 2009 voor de zware cat (boven 21 jr) en een Yamaha 600 voor de lichte cat (beneden 21 jr)

53a9746f5ce30.png