Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Autorijschool Blonk

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Autorijschool Blonk
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Autorijschool Blonk

Waardeer deze rijschool

Sinds januari 2009 is Autorijschool Blonk volledig zelfstandig en sinds 1 juni 2010 aangesloten bij de BOVAG.

Voor mij sta jij als leerling(e) centraal. Ongeacht of je nu voor je eerste rijles komt of dat je al vaker achter het stuur hebt gezeten, je bent van harte welkom. Ongeacht of je nu een vlotte leerling bent, of misschien moeilijk leert, of dat je misschien AD(H)D hebt. Mijn doel is om jou zó op te leiden dat je een bovengemiddelde kans hebt om in één keer voor het rijexamen te slagen. De voortgang van de rijopleiding wordt nauwlettend in de gaten gehouden; dit zorgt voor behoud van motivatie en concentratie. Het hoeft niet allemaal perfect te gaan bij de eerste oefening. Ik geef les op een rustige, gezellige, relativerende, niet veroordelende manier, waarbij kritiek altijd gericht is op je handelen en niet op je persoon.

Eveneens begeleid ik leerlingen met faalangst en rijangst. Op dit vakgebied ben ik gespecialiseerd en erkend door de BOVAG. De benodigde opleiding heb ik gevolgd bij De Coninck Traffic Management. Elke situatie weet ik om te buigen naar een positief gegeven waarin je wat geleerd hebt! Want het is belangrijk dat je ontspannen naast me in de auto zit.

Wat is mijn motivatie?

Bijna iedereen stapt nerveus in bij de eerste rijles. Als je geslaagd bent, ben jij zelfverzekerd en capabel om zelfstandig auto te rijden en in staat de fouten van je medebestuurders op te vangen. Het leerproces wat hier tussen plaats vindt, is boeiend en geeft veel voldoening.

Dit maakt ook dat ik dit werk zal blijven doen, het verveelt nooit…want iedereen is anders en heeft een unieke aanpak nodig. Daarnaast is het verkeer dynamisch, elke rijles is daardoor anders en bevat zijn eigen unieke leermomenten.

Recensies over Autorijschool Blonk

4
Autorijschool Blonk2014-06-05
Josette Baan
het is alweer even geleden dat ik hier les heb gehad maar ga er binnenkort zeker weer heen omdat ik ook met een aanhanger wil kunnen rijden. Wil er niet steeds naast moeten zitten als we op pad gaan met de caravan :)En hoop dat het net zo lekker en snel gaat als de eerste keer.
Datum van beoordeling: donderdag 5 juni 2014
5
Autorijschool Blonk2014-06-04
Ronald Berendsen
Esther is een persoon die zegt waar het op staat, dit heb ik zelf ondervonden. Als zij dit niet had gedaan had ik mijn rijbewijs waarschijnlijk nog niet gehaald. Esther staat open voor suggesties en geeft je de ruimte om je minder goede punten aan te pakken. Echt een aanrader!!
Datum van beoordeling: woensdag 4 juni 2014
5
Autorijschool Blonk2014-06-04
kimberley
Esther is super geduldig en neemt echt de tijd voor je.Ik heb een erg leuke en leerzame tijd gehad en heb bij Esther ook eindelijk mijn rijbewijs gehaald.
Datum van beoordeling: woensdag 4 juni 2014

Autorijschool Blonk wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 4.7 uit 5 (gebaseerd op 3 Recensies).