Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Opleidingscentrum DIBO

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Opleidingscentrum DIBO
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Opleidingscentrum DIBO

Waardeer deze rijschool

Opleidingscentrum DIBO

We geven al meer dan 50 jaar rijles en al vanaf de start zetten we ons in om onze cursisten goed, snel en voordelig op te leiden.

Eind jaren 50 is DIBO in Anerveen en Coevorden gestart met het geven van autorijlessen. Inmiddels is DIBO uitgebreid tot een volledig opleidingscentrum met opleidingen en cursussen op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid, waarbij uw Veiligheid onze drijfveer is!

Wij zijn met rijopleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen en omgeving. In Emmen hebben we ons eigen oefenterrein c.q. slipbaan. Verschillende trainingen zijn tevens op locatie uit te voeren.

Wij zien het als een uitdaging om al onze kennis en vaardigheden steeds verder uit te breiden en in te zetten om onze cursisten goed, snel en voordelig op te leiden voor de gewenste opleiding op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid.

Vlug, veilig en voordelig slagen bij DIBO

DIBO is in de jaren uitgebreid tot een volledig opleidingscentrum met opleidingen en cursussen op het gebied van Verkeer, Transport, Logistiek en Veiligheid, waarbij uw Veiligheid onze drijfveer is! Wij zijn met de opleidingen actief in Coevorden, Emmen, Hardenberg en Hoogeveen en verscheidene cursussen kunnen op locatie worden uitgevoerd.