Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Ronald Bock Rijopleidingen

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Ronald Bock Rijopleidingen
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Ronald Bock Rijopleidingen

Waardeer deze rijschool

In samenwerking met Autorijschool Spits>92, is Ronald Bock Rijopleidingen enkele jaren geleden een vestiging begonnen in het Drentse Hoogeveen. Vanuit Hoogeveen kunnen leerlingen die wonen tussen Groningen en Zwolle worden bediend.

Spits>92 bestaat al ruim 23 jaar in Groningen en heeft in de loop der tijd een enorme naam in de branche opgebouwd. Wij staan bekend als een kwalitatief hoogwaardige rijschool met meer dan 400 examens per jaar. Met een geweldig slagingspercentage van 70% staan wij al enkele jaren aan de top.

Ronald Bock geeft op dit moment rijlessen voor de categorie B (personenauto). Ook verzorgen wij de theorie opleiding, rijvaardigheidstrainingen, taxi opleiding en bijscholingscursussen of opfrislessen. Met of zonder rijbewijs, iedereen is van harte welkom bij onze rijschool.

U bent bij ons vrij om te kiezen voor lespakketten of losse rijlessen. In combinatie met een lespakket zijn er altijd interessante aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld een gratis kennismakingsles of gratis i-theorie opleiding.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten plezier hebben tijdens de opleiding. Een persoonlijke- , flexibele- en betrouwbare benadering hoort hier bij. In goed overleg is heel veel mogelijk! Wij kunnen bijna altijd op uw wensen inspelen.

Bezoek onze website www.spits92.nl of www.ronaldbock.nl voor meer informatie en acties.

Ronald Bock Rijopleidingen (thodn Spits92)