Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Berry Hof Rijopleidingen

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Berry Hof Rijopleidingen
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Berry Hof Rijopleidingen

Waardeer deze rijschool

53a5909a224d2.png

Auto Rijopleiding B

Bij Berry Hof Rijopleidingen kun je autorijlessen volgen in verschillende vormen. Je kan in een korte periode van bijvoorbeeld 2 weken je rijopleiding volgen, maar ook een rijopleiding verspreid over een langere tijd is een optie. Je neemt dan bijvoorbeeld 1 of 2 losse rijlessen per week.

Wanneer je prijzen van rijscholen met elkaar vergelijkt let er dan op of het bedrag voor 60 minuten rijles of voor bijvoorbeeld 50 minuten rijles geldt. Er zijn namelijk veel rijscholen die je proberen te verleiden met een lage rijlesprijs maar dan rijd je dus maar 50 minuten per rijles. Het tarief voor losse rijlessen is bij ons € 44,00 per 60 minuten. Reken je dit om in bijvoorbeeld 50 minuten dan zou dit een lesprijs zijn van € 36.00 !!! Voor alle duidelijkheid: Bij ons rijd je een volledig uur dus 60 minuten per autorijles!

Oriëntatieles

Iedereen die voor het eerst rijles wil nemen, start bij ons met een oriëntatieles. Deze les is gratis en geheel vrijblijvend en geeft gelegenheid
om kennis te maken met onze rijschool en jouw (eventueel) toekomstige rijinstructeur. Na de test kun je zelf kiezen of je jouw rijopleiding
bij ons wilt gaan volgen of niet.
De oriëntatieles duurt 1 uur en bestaat uit een kennismakingsgesprek, een ogentest,
een oriëntatierit met persoonlijke begeleiding en eindbespreking.

Naar aanleiding van de test maken we voor jou een rijlesplan; een uitgekiend persoonlijk plan waarmee jij jouw rijbewijs snel
en op een ontspannen, prettige wijze zult verkrijgen.

Als je onze oriëntatieles wilt doen, kun je je hiervoor bij ons aanmelden.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Voor diegenen die een rijopleiding gedeeltelijk of volledig bij een andere rijschool hebben gevolgd, geven wij een advisement om dit op voorhand aan te geven.

Je kunt je via dit aanmeldformulier aanmelden voor een vrijblijvende en gratis oriëntatieles.

Wil je voor het eerst starten met het nemen van rijlessen? Bij Berry Hof Rijopleidingen ben je daarvoor aan het goede adres!
We hebben namelijk een eigen effectieve lesmethode ontwikkeld die rekening houdt met jouw wensen, karakter, achtergrond, en jouw leersnelheid.

Hierdoor wordt jouw rijopleidingen korter, goedkoper en je kans van slagen vergroot!

Voordat je begint met jouw rijopleiding vragen we je eerst een gratis oriëntatieles te doen. Deze geheel vrijblijvende rijtest is belangrijk voor jou. We kunnen je een eerlijk advies geven over jouw opleiding en een inschatting maken over de manier die bij jou past!

Wil je je aanmelden voor een rijopleiding? Meld je dan eerst aan voor een oriëntatieles. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

Rijopleiding BE (Aanhangwagen)

Voor een aanhangwagen rijopleidingen E achter B in de omgeving Assen - Smilde kun je ook bij Berry Hof terecht! Een BE rijbewijs heb je nodig als het ledig gewicht van het trekkend voertuig lager is dan het ledig gewicht vermeerderd met laadvermogen van de aanhangwagen. Het totale gewicht van de combinatie mag dan niet groter zijn dan 3500 kg. Interesse in de aanhangwagen rijbewijs BE geef je op middels onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Motor rijopleiding in de omgeving Assen-Smilde

Voordat u praktijkexamen voor de motor (categorie A) kunt doen, moet u geslaagd zijn voor het theorie-examen motor. Oók als u het rijbewijs voor de personenauto (categorie B) al hebt.U kunt theorie-examen doen als u achttien jaar of ouder bent.
Enkele maanden voor u achttien jaar wordt, kunt u al wel een examendatum reserveren.

Het praktijkexamen voor de motor bestaat uit twee onderdelen: voertuigbeheersing (AVB) en verkeersdeelneming (AVD).
Voor meer algemene informatie over het motorrijbewijs kun je terecht op de site van het CBR: www.cbr.nl/motor.pp

Rijlessen AVB (voertuigbeheersing) gaan altijd in blokken van 2 uur. De lessen voor AVD (verkeersdeelneming) duren 1,5 uur.

We hebben momenteel een start actie 'Try The Bike' voor € 69,00. Dit is inclusief gebruik kleding en lesmotor en de duur is 120 minuten.