Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Twins Rijopleidingen

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Twins Rijopleidingen
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Twins Rijopleidingen

Waardeer deze rijschool

53ac5b705cc2e.png

Autorijles bij Twins Rijopleidingen in Smilde

Je rijbewijs halen is een eenmalige investering waarvan je een leven lang profijt hebt. Een rijbewijs voor de auto maakt je onafhankelijk en je kunt gaan en staan waar je wilt. Daarom is de keus voor een rijopleiding bij de juiste verkeersschool zo belangrijk.

Het rijbewijs B geeft de bevoegdheid tot het besturen van een personenauto met aanhangwagen tot 750 kg (inclusief laadvermogen). De aanhangwagen mag inclusief laadvermogen niet meer wegen dan ledig massa motorvoertuig. Het totaal niet boven 3500kg.

Voor de praktijk gebruiken wij een Opel Astra 1,7 cdti.

Deze compacte middenklasse is een zeer aantrekkelijke leswagen. Wij verzorgen rijles voor een ieder. Dit alles gebeurt in en om Assen, want niet alleen in Assen rijden is voldoende voor een kwalitatieve opleiding. Wij verzorgen dus niet alleen een opleiding voor het examen, maar zorgen ook voor een meerwaarde na het examen.

Motorrijles bij Twins Rijopleidingen in Smilde

Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid en genieten van de natuur, in verschillende weersomstandigheden.

Voor een motorbestuurder is het belangrijk om eerst een goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden van de motor en van zichzelf als bestuurder. Ook zal de bestuurder zich bewust moeten worden van de veiligheid èn de gevaren van het motorrijden. Het is dus logisch dat er aan de motorbestuurder hoge eisen worden gesteld.

Onze rijschool geeft rijles met behulp van zeer ervaren en bekwame instructeurs. 

E achter B bij Twins Rijopleidingen in Smilde

Een aanhangwagen rijopleiding wordt steed belangrijker. Veel mensen denken dat ze alleen een bekeuring krijgen voor het rijden zonder rijbewijs E, maar vergeten dat je ook onverzekerd rondrijdt.

Bromfiets praktijklessen bij Twins Rijopleidingen in Smilde

Als je het brommerrijbewijs wilt halen moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat voor deze categorie.

Veilige kleding en een goedgekeurde helm horen bij het bromfietsrijden.
Voor zover jezelf niet in het bezit bent van een helm en handschoenen, kun je deze tijdens de les van de rijschool lenen. Een helmmuts is verplicht voor behoud van de helmen en uit oogpunt van hygiëne.

Verkeersinzicht leer je niet uit een boekje en dat is juist wat we onze leerlingen mee willen geven tijdens deze theorielessen. Tijdens de Theorielessen maken we al een afspraak voor een intake.
Direct na de 16e verjaardag mag je theorie-examen gaan doen. Je hebt nodig: een recente pasfoto en een geldig legitimatiebewijs. Om te slagen moet je minimaal 44 vragen goed beantwoord hebben van de 50 vragen.

Nadat je bent geslaagd voor je theorie examen krijg je rijlessen op de weg. De Praktijkopleiding wordt gegeven vanaf een volgbromfiets door een gediplomeerde instructeur.
Je krijgt de opdrachten door middel van een draadloos communicatiesysteem.
Tijdens de opleiding worden verschillende onderdelen behandeld zoals kennismaking en uitleg van de bromfiets, bijzondere rijeigenschappen en inzicht in het verkeer.

De bromfietsrijopleiding betekent bij ons niet alleen het halen van het rijbewijs, wij geven je bagage mee in de vorm van een gedegen opleiding om je bromfiets de baas te blijven. Als je deze cursus afrond en je hebt je rijbewijs AM gehaald, dan krijg je een gratis les als jij je autorijbewijs bij ons komt halen. Dat is dus een extra voordeel.

Theorielessen bij Twins Rijopleidingen in Smilde

Theorielessen bij Twins worden gegeven op de maandagavond. Hierbij wordt klassikaal een gemaakt proefexamen behandeld en is er ruimte voor het stellen van vragen.