Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Verkeersschool Harms

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Verkeersschool Harms
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Verkeersschool Harms

Waardeer deze rijschool

539b73138144f.png

Auto opleidingen

oe sneller je je rijbewijs haalt, hoe handiger dat is.

Want in deze drukke maatschappij is een rijbewijs bijna ondenkbaar. Ook het gevoel van vrijheid, of met je vrienden op stap is heerlijk.

Bij Verkeersschool Harms rij je altijd in de nieuwste auto`s en heb je een vaste instructeur of instructrice. Je wordt bij ons altijd van huis gehaald en terug gebracht. Je kunt een zogenaamde `losse` rijopleiding volgen of een compactopleiding. Beide opleidingen kunnen in het tempo worden gedaan die jij wilt. Wil je een snelle rij opleiding? Zorg er dan voor dat je je theorie op tijd haalt!

Nu ook automaat

anaf heden kun je bij ons ook voor automaat rijles terecht.
Wij hebben speciaal hiervoor een Seat Leon aangeschaft.
Dus nog meer mogelijkheden bij Verkeersschool Harms.

Motor opleiding

otorrijden geeft je dat heerlijke gevoel van vrijheid. Voor je hobby of voor woonwerkverkeer heeft het veel voordelen. Heerlijk wendbaar, makkelijker door files heen en minder parkeerproblemen. Maar het heeft ook veel nadelen. Je bent superkwetsbaar. Je hebt geen kooi om je heen, geen airbags, geen kreukelzone enzovoort. Daarom is het uiterst belangrijk dat je een goede motorrijopleiding krijgt. Verkeersschool Harms geeft motorrijopleidingen in alle categorieen.

A1 vanaf 17 jaar lessen, op je 18e examen doen
A2 kan 2 jaar na A1 rijbewijs
A onbeperkt 2 jaar na A2 rijbewijs of direct zonder voortraject als je 24 jaar oud bent.
Het volgen van leerlingen gebeurt bij ons met de motor. Motorkleding en helmen zijn bij onze verkeersschool aanwezig. Gebruik je een helm van de verkeersschool dan is wel weer een helmmuts verplicht, welke a € 3,50 bij ons te verkrijgen zijn.

Ook voor alle motorkleding en accesoires kun je bij ons terecht. We hebben een leuk starterspakket, bestaande uit pak, helm, motorlaarzen en handschoenen, op voorraad voor 375 euro.

et motorexamen is gesplitst in 2 examens. Voertuigbeheersing en verkeersdeelneming.Dit geldt alleen voor de categorie A1 en indien je zonder voortraject direct voor A onbeperkt gaat. Voor A2 en A onbeperkt met voortraject hoef je alleen verkeersdeelneming te doen. Het examen voertuigbeheersing bestaat uit 12 oefeningen verdeeld in 4 clusters.

a. lopen met de motor en gebruik standaard ( 1 oefening deze is verplicht)
b. verrichtingen bij lage snelheid ( 5 oefeningen waarvan 1 verplicht)
c. verrichtingen bij hogere snelheid ( 3 oefeningen waarvan 1 verplicht
d. remoefeningen ( 3 oefeningen waarvan 1 verplicht)

motor opleiding
Naast de 4 verplichte oefeningen zal de examinator er nog 3 kiezen uit de overige 8. Als je slaagt voor het onderdeel voertuigbeheersing kun je opgaan voor het examen verkeersdeelneming.

Tijdens dit examen zal vooral worden gelet op kijkgedrag, plaats op de weg en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. 

Aanhangwagen opleidingen

aanhangwagen opleidingen

en aanhangwagen rijopleiding wordt steed belangrijker. Veel mensen denken dat ze alleen een bekeuring krijgen voor het rijden zonder rijbewijs E, maar vergeten dat je ook onverzekerd rondrijdt.
Ook over de regels voor het rijden met een aanhangwagen bestaat veel onduidelijkheid.

Je mag met een aanhangwagen met een toegestane maximum massa van 750 kg altijd rijden zonder rijbewijs E. Daarnaast mag de toegestane maximum massa van de aanhangwagen wel meer zijn, maar dan moet deze wel onder het ledig gewicht van het trekkend motorvoertuig zijn en mogen ze samen niet boven de 3500 kg komen.

Wij verzorgen een perfecte aanhangwagen rijopleiding die zelfs al mogelijk is in 1 dag. Wij hebben daarvoor een 6 uurs en een 8 uurs opleiding. Ook is het natuurlijk mogelijk om een "losse" opleiding te volgen.

Belt u voor info om te kijken welke opleiding het best bij u past. Ook de examens voor E achter B kopen wij van tevoren in, zodat ook hierbij geen lange wachttijd geldt.