Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Autorijschool John Breet

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Autorijschool John Breet
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Autorijschool John Breet

Waardeer deze rijschool

539ee0020163f.png

Autorijschool John Breet is een begrip in Dronten en omgeving en wij zijn er trots op tot de beste en bekendste autorijscholen in de regio te behoren. Dat we ons vak verstaan komt onder andere tot uitdrukking in het hoge slagingspercentage van de kandidaten die voor de eerste keer rijexamen doen. Dit percentage ligt ver boven het landelijk gemiddelde.

Autorijles

Bij onze instructeurs is je rijopleiding in goede handen. Zij zorgen ervoor dat je in een korte tijd een goed en veilig weggebruiker wordt.

Onze instructeurs zijn:

John Breet: Mercedes-Benz C
Janco Steenhuis: Volvo V40
Wim Pruim: Opel Insignia
Arendien Pruim: Ford Fiesta
Mike Bantes BMW 116 D

Om de voornaamste handelingen (zoals sturen, schakelen, remmen etc.) te leren, worden de rijlessen bij Autorijschool John Breet in de bebouwde kom van je woonplaats gegeven. Wanneer de instructeur van mening is dat je de auto goed beheerst, wordt de rijopleiding verder voortgezet in Kampen en omgeving. Daar wordt veel aandacht besteed aan de kijktechniek die je moet hebben om als bestuurder een goed weggebruiker te kunnen worden (vooruit kijken, anticiperen op het overige verkeer). Ook de bijzondere manoeuvres, zoals een parkeeropdracht, omkeeropdracht en een stopopdracht worden daar geleerd.

Met betrekking tot het zelfstandig rijden zijn er drie nieuwe onderdelen bijgekomen. Dit zijn het rijden naar een oriëntatiepunt, een clusteropdracht opvolgen (meerdere routeopdrachten tegelijk) en het rijden via het navigatiesysteem.

Als je de auto redelijk onder controle hebt, gaan we voor de vervolglessen naar Emmeloord, waar ook aansluitend op je rijopleiding het rijexamen wordt afgenomen door het CBR.

Vanwege de vele informatie die je krijgt, duren de eerste rijlessen één uur. Daarna worden de rijlessen gegeven in blokken van anderhalf of twee uur. Om zoveel mogelijk aandacht aan je te kunnen geven, zijn de rijlessen individueel. Je lest altijd bij dezelfde instructeur.

Omdat je anderhalf of twee uur per keer en eventueel meerdere keren per week rijdt, kun je in een vrij korte tijd in het bezit komen van je rijbewijs.

Afhankelijk van je theoriekennis, rijvaardigheid en verkeersinzicht wordt in overleg met je instructeur bepaald wanneer de tussentijdse toets of praktijkexamen kan worden aangevraagd.