Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

rijschool Alex

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: rijschool Alex
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar rijschool Alex

Waardeer deze rijschool

538dafcca0e26.png

Wij zijn een SRB aangesloten Rijschool die in de laatste jaren jaar vele honderden leerlingen aan het felbegeerde rijbewijs hebben geholpen.

Rijschool Alex behoort tot één van de betere rijscholen van Nederland. Gedegen instructie, grote inzet van onze gediplomeerde instructeursen tevens gediplomeerd en ook erkent in het geven van rijles aan faalangstige leerlingen. 

De hoge eisen die de SRB kwalificatie ons oplegt, zorgt ervoor dat we s

cherp blijven en daardoor een hoog slagingspercentage in de regio behouden.

Je krijgt les in een nieuwe Opel Astra, 1.6 CTDI voorzien van alle gemakken en voorzieningen, die de rijles tot een geweldige ervaring maakt. Er wordt uiteraard niet gerookt in de lesauto. Natuurlijk mag er buiten de lesauto altijd even van een sigaretje worden genoten.

Onze rijschool zal er alles aan doen om je een leerzame, maar ook een leuke lesperiode te bezorgen. Met als hoofddoel, het op veilig en doelmatig leren autorijden met als resultaat natuurlijk het felbegeerde rijbewijs!

Wij geven o.a. autorijles in: Dronten, Swifterbant, Lelystad en nu ook Almere.

Je kan zelf je lessen inplannen in onze online agenda, of dit nu 1 les per week is of meerdere! Betalen kan bij ons in gemakkelijke termijnen. Om papier te besparen doen wij vrijwel alles per e-mail.

Natuurlijk wordt je netjes opgehaald en thuisgebracht op het adres dat jij ons opgeeft.

Onze rijlessen bedragen altijd 120 minuten, zo kunnen we snel vorderingen maken! Om nog sneller te 'leren' maken wij als enige in Flevoland gebruik van een uniek camera-systeem zodat we verkeerssituaties direct op onze Ipad terug kunnen kijken! De beelden doorsturen naar jou e-mail behoort ook tot de mogelijkheden, zo kan jij thuis het een en ander nog eens terug kijken!

Kijk gerust verder op onze site, www.rijschool-alex.nl , hier vindt U alle informatie die je nodig hebt. Mocht je na het lezen van de informatie op de website nog vragen hebben, stuur een mail naar rijschool.alex@gmail.com of bel ons op 06-30004050.

Rijschool Alex houdt zich aan de Gedragscode voor het lesgeven.

Niets voor niets is onze slogan: JIJ DOET JE BEST! DAN DOEN WIJ DE REST!

Recensies over rijschool Alex

5
rijschool Alex2014-06-03
PATRICIA JONGEMAN
Deze rijschool heeft mij fantastisch geholpen! Mijn vorige rijschool beviel niet echt, de instructeur zat er maar een beetje bij en zei nooit veel!De instructeurs van rijschool Alex zijn niet alleen gezellig maar geven ook duidelijke instructies en uitleg als er iets niet goed gaat! Zij zorgen ervoor dat je goed voorbereid naar het examen gaat. Vooral Alex is de rust zelve, dit is natuurlijk heel goed als je toch faalangst hebt.Marcel is ook een goede instructeur, duidelijke uitleg prima begeleiding!Rodny is de jongste maar zeker niet de minst ervaren! Met hem kan je lekker op 'jongeren niveau' kletsen! Op ditzelfde niveau legt hij ook alles uit, gewoon duidelijk dus!Een aanrader voor iedereen die in Dronten, Swifterbant en Lelystad en ik lees nu ook Almere, een rijbewijs wil gaan halen!
Datum van beoordeling: dinsdag 3 juni 2014
5
rijschool Alex2014-06-03
de Jong
Vriendelijk jonge mensen, alles is bespreekbaar! Niets is ze te veel, veel geduld. Ik heb bij hun een faalangst examen gedaan en in 1 keer geslaagd echt TOP!!!!Kan ik iedereen aanraden, kijk ook eens naar hun prijzen, wedden dat deze veel lager liggen dan bij andere rijscholen in Dronten?Er worden rijscholen in Dronten genoemd die niet eens bestaan, dit zijn instructeurs die elders werken. Rijschool Alex doet ook wat zij belooft!
Datum van beoordeling: dinsdag 3 juni 2014

rijschool Alex wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 2 Recensies).