Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Autorijschool Hoekstra

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Autorijschool Hoekstra
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Autorijschool Hoekstra

Waardeer deze rijschool

5473489d979f5.png

Welkom bij "BOVAG" Autorijschool Hoekstra


Ben je 16,5 jaar of ouder en wil je autorijles in de omgeving van Leeuwarden, Achtkarspelen, Drachten of Heerenveen?BOVAG Autorijschool Hoekstra zorgt ervoor dat je op een fijne en vlotte manier je autorijbewijs haalt en leidt je op tot een veilige bestuurder.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van rijles aan kandidaten met faal-, of rijangst of autisme of ADHD. Daarbij passen we natuurlijk de rijopleiding aan de wensen, omstandigheden en de manier van leren van de kandidaat aan.
Ook voor het behalen van je B-Rijbewijs in een Automaat bieden we opleidingen op maat.

Bij onze rijschool wordt, naast de traditionele rijopleiding, ook autorijles volgens de succesvollere modulaire "Rijopleiding In Stappen" (RIS) gegeven. Het CBR overweegt de modulaire methodiek tot standaard te maken.

Al geruime tijd is Autorijschool Hoekstra een begrip in Friesland en met name in- en rondom Leeuwarden, Acht-karspelen, Drachten en Heerenveen. Niet zelden hebben vele familieleden van nieuwe leerlingen ook al bij ons gelest! In de loop der jaren is er veel veranderd en natuurlijk blijven we ons ontwikkelen.
Uiteraard is onze rijschool in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor haar instructeur(s).

De doelstelling van onze BOVAG-rijschool is en blijft:............

"mensen op professionéle, persoonlijke en enthousiáste wijze naar naar hun rijbewijs begeleiden".

Bekijk rustig onze website om te bepalen of Autorijschool Hoekstra voor jou een geslaagde keuze is. Wil je meer weten of wil jij je inschrijven voor een (tijdelijk Gratis) Kennismakingsles van 90 minuten? Tijdens een vrijblijvend informatie-gesprek vertellen we je graag meer en beantwoorden we al je vragen. Bel of mail voor een afspraak!


Recensie over Autorijschool Hoekstra

5
Autorijschool Hoekstra2014-09-24
Fokke Hoekstra
prima rijles!
Datum van beoordeling: woensdag 24 september 2014

Autorijschool Hoekstra wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 Recensie).