Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Motorrijschool FrieLink

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Motorrijschool FrieLink
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Motorrijschool FrieLink

Waardeer deze rijschool

Motorrijschool FrieLink werkt voornamelijk in Noordoost Friesland, Leeuwarden, Drachten en Dokkum.
Motorrijschool FrieLink is opgericht in het voorjaar van 2005.

Motorrijden is m’n hele leven al mijn passie. Het feest begon toen ik een jaar of 2 was zoals op de foto te zien is. Op mijn twaalfde levensjaar ontdekte ik hoe leuk het is om, zonder te hoeven trappen, op twee wielen over de wereld te verplaatsen. Gelukkig werd het plezier al snel verpest door een agent die de risico’s van twaalfjarige snotneuzen op motorfietsen wel kent. Toen ik dan eindelijk legaal mocht brommen volgden de leermomenten elkaar snel op.

Op m’n achttiende snel een oefenvergunning gehaald, een paar motorlessen genoten en het A-rijbewijs gehaald. Sindsdien heb ik vele kilometers gereden op allerlei motorfietsen. Mijn favoriete vakantie is nog altijd op de motor naar en door Oostenrijk, Zwitserland en Italië en dan vooral door de berggebieden.
In Nederland vind ik ook nog genoeg gebieden waar je prachtig kunt motorrijden.

Sinds 1996 geef ik rijles en in 2000 heb ik bij de KNMV de KGI training gevolgd. KNMV staat voor Koninklijke Nederlandse Motorrijders vereniging. Zij behartigt de belangen van de motorrijder op vele terreinen.
KGI betekent KNMV Gediplomeerd Instructeur. Deze training is gericht op de vaardigheid van de instructeur op het gebied van het motorrijden en lesgeven.

Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat u de lesstof op een methodische manier krijgt aangeboden.
Zodat u de basis van het motorrijden zodanig aanleert dat u altijd kunt terug vallen op die basis.

Wie een motorrijbewijs wil halen is van harte welkom bij Motorrijschool FrieLink voor een gedegen opleiding.
Meer dan 85% van de mensen die u voor gingen slaagden in één keer voor de examens.

Opleiding voor het motorrijbewijs.

 • Voor degene die het motorrijbewijs wil halen biedt Motorrijschool FrieLink een top kwaliteit opleiding voor het motorrijbewijs.

  Om aan de opleiding te kunnen deelnemen, dient 18 jaar oud te zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs.
  Als u geen rijbewijs heeft, voldoet een geldig theoriecertificaat Categorie A.
 • Voertuigbeheersing

  Dit deel van de opleiding is gericht op de voertuigbeheersing het doel is: U op te leiden tot een motorrijder die de motor te allen tijde, goed onder controle heeft. Hier leert u de fijne kneepjes van het gas geven, remmen en sturen.

 • Verkeersdeelneming

  Het opleidingsdeel verkeersdeelneming heeft tot doel u op te leiden tot een volwaardige motorrijder die veilig zelfstandig aan het verkeer deelneemt, de verkeersregels weet toe te passen en voortdurend bezig is géén ongeval te krijgen.
  Hier leert u de weg gebruiken op de wijze die voor u het meest gunstig uitpakt en hoe u als motorrijder met de andere weggebruikers omgaat. Dit alles natuurlijk binnen regels die de wegenverkeerswet dat voorschrijft.

  De gehele opleiding is heeft tot doel in zo weinig mogelijke lessen de vaardigheden onder de knie te krijgen zodat u lachend naar het examen gaat en in één keer kan slagen.

  Door op de volgmotor een camera te monteren kan ik u tijdens de lessen precies laten zien wat er goed gaat en waar nog veranderingen moeten komen.

  Het optimale resultaat bereikt u door lesblokken van twee uur te volgen. In overleg is ieder ander lesschema samen te stellen.
  Voor een optimaal resultaat worden uw vorderingen op de KNMV instructiekaart bijgehouden.
  Op de instructiekaart houdt de instructeur uw vorderingen bij.
  Zo lopen de lessen vloeiend in elkaar over en worden er geen onderdelen vergeten of overgeslagen.