Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Harm de Vries Autorijschool

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Harm de Vries Autorijschool
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Harm de Vries Autorijschool

Waardeer deze rijschool

539590f305295.png

5395913401f97.png 5395919ccdd92.png

Gratis Proefles

Het is prettig om te weten met wie je te maken hebt en wie je instructeur precies is. Daarom kan je bij Autorijschool de Vries eerst een Gratis Proefles aanvragen om het uit te proberen!

Rijles in stappen (RIS)

Tijdens de rijopleiding geven wij de richting aan en jij stuurt de te volgen route naar het examen en verkeersdeelname.

Jij geeft aan wanneer er opgeschakeld moet worden naar het volgende onderdeel. En als jij het nodig vindt, schakelen we even terug zodat jij het bij kunt houden.. Eigen inbreng is zeer welkom wij leren ook nog iedere dag van jullie! Kortom jij bepaalt het tempo van de rijopleiding, plezier en rust staat voorop!

2toDrive

Door 2toDrive kun je eerder beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden kan je rijexamen doen. Ben je geslaagd? Dan mag je tot je 18e verjaardag de weg op onder begeleiding van door jouzelf gekozen coach(es). Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen, hoe vet is dat?

Volkswagenrijbewijs

Vrijwel iedereen droomt al vanaf jongs af aan over de ‘ultieme vrijheid’; het hebben van je rijbewijs én je eigen auto. Alleen moet je daarvoor wel eerst nog even het hele traject met rijles en je theorie-examen doorstaan. Iets waar veel mensen nogal tegenop zien vanwege de kosten, de tijd en de spanning. Nu kun je aan die spanning niet veel veranderen. Aan de tijd en kosten echter wel. En dus komt Volkswagen met het speciale Volkswagen Rijbewijs.

Tussentijdse toets

Hoe ver ben ik?

Bij je opleiding voor het praktijkexamen kun je je vorderingen testen met een tussentijdse toets. De toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Onderzoek van de SWOV (Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid) heeft uitgewezen, dat de slaagkans door een tussentijdse toets met twintig procent kan toenemen.

Recensie over Harm de Vries Autorijschool

4
Harm de Vries Autorijschool2014-06-09
Bas van Wely
Heb erg lekker gelest bij Harm de Vries en helaas (door een eigen foutje) niet in 1 x geslaagd. Omdat ik naar het buitenland zou gaan voor langere tijd enkele maanden niet gelest en kon daarna zo alles weer oppakken en ben (toen wel) direct geslaagd
Datum van beoordeling: maandag 9 juni 2014

Harm de Vries Autorijschool wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 4 uit 5 (gebaseerd op 1 Recensie).