Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

De Leeuwarder Autorijschool

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: De Leeuwarder Autorijschool
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar De Leeuwarder Autorijschool

Waardeer deze rijschool

53a595c987902.png

De Leeuwarder autorijschool

De Leeuwarder autorijschool heeft alle mogelijkheden! Of je nu voor losse lessen, een pakket of het leeuwarder plus pakket kiest, er wordt altijd les gegeven volgens het CBR gecertificeerde RIS-methode (rijopleiding in stappen). Hiervoor ontvang je gratis het RIS praktijk-boek. In het praktijk-boek worden de vorderingen bijgehouden. Je kunt zelf zien hoever je bent met de opleiding en wat je nog moet leren om examen te kunnen doen. Hierdoor heb je in totaal minder lessen nodig en is de rij-opleiding daardoor goedkoper! Daarnaast is het aan jou de keuze om voor een RIS-examen of een regulier examen te kiezen.

Rijles

De Leeuwarder autorijschool heeft alle mogelijkheden! Of je nu voor losse lessen, een pakket of het Leeuwarder plus pakket kiest, er wordt altijd les gegeven volgens het CBR gecertificeerde RIS-methode (rijopleiding in stappen). Hiervoor ontvang je gratis het RIS praktijk-boek. In het praktijk-boek worden de vorderingen bijgehouden. Je kunt zelf zien hoever je bent met de opleiding en wat je nog moet leren om examen te kunnen doen. Daarnaast is aan jou de keuze om voor een RIS-examen of regulier examen te kiezen

Instructeur

Ik ben Gerard Fortuin. Na 15 jaar voor een grote rijschool in Leeuwarden te hebben gewerkt, vind ik dat de rijlessen goedkoper en beter kunnen. Vanaf 2006 ben ik als zelfstandige Rijschool werkzaam. Ik geef les volgens de RIS-methode. Je kunt zelf de rijles goed voorbereiden door in het praktijk-boek de scripts te leren. Zo blijft er meer tijd over voor het rijden zelf. Hierdoor heb je in totaal minder lessen nodig en is de rijopleiding goedkoper! 

Voordeel Pakketten

Er zijn vier verschillende pakketten variërend van 15 tot 30 lessen met een praktijkexamen. Hiermee bepaal je je eigen korting!

Leeuwarder Plus Pakket

Een compleet verzorgde rij-opleiding in 4 verschillende niveaus.
De opleidingen worden gegeven volgens CBR gecertificeerde RIS-opleiding. Hiervoor ontvang je gratis het praktijkboek waarin je vorderingen worden bijgehouden. De opleiding wordt gegeven tussen de 6 en 10 weken afhankelijk van het niveau. Hierin bevinden zich de 3 RIS-toetsen en het RIS-examen. Mocht je onverhoopt toch nog zakken dan betalen wij het herexamen. Tijdens de intest wordt het niveau bepaald en gaan we samen met jou de rijopleiding opzetten op tijden die jou het beste uitkomen.

Losse rijlessen:

Rijles – 42 Euro per 60 min.
Rijles voor studenten* – 40 Euro per 60 min.
* Studenten krijgen 2 Euro korting.

Voordeel Pakketten:

Bepaal zelf uw eigen korting

Pakket A: 15 rijlessen + praktijkexamen voor € 828,=
Pakket B: 20 rijlessen + praktijkexamen voor € 1025,=
Pakket C: 25 rijlessen + praktijkexamen voor € 1222,=
Pakket D: 30 rijlessen + praktijkexamen voor € 1420,=
(heeft u minder lessen nodig krijgt u het verschil terug)

De Leeuwarder Plus pakketten:

Complete rijopleiding inclusief RIS-toetsen en RIS-examen + online theoriecursus

Niveau A: € 1657,=
Niveau B: € 1815,=
Niveau C: € 1973,=
Niveau D: € 2131,=

Intest van 2 uur voor de leeuwarder plus pakket € 60,-

Theorie cursus online:

Complete theorie-cursus online: € 55,=