Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Noordelijke Verkeersschool

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Noordelijke Verkeersschool
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Noordelijke Verkeersschool

Waardeer deze rijschool

53a970cb5e1c6.pngDe Noordelijke Verkeersschool is een jong en dynamische rijschool en heeft professionele instructeurs tot uw beschikking. Onze rij instructeurs zijn geschoold naar de laatste normering, en krijgen regelmatig bijscholing om ten alle tijden op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in het verkeer.

De Noordelijke Verkeersschool biedt u zeer voordelig complete pakketen aan, maar u kunt zeker ook bij ons terecht voor rijopleidingen op maat.

Waar andere autorijscholen vaak lessen aanbieden van 50 of 60 minuten geeft de Noordelijke Verkeersschool de voorkeur aan een langere lestijd van twee uur. Zo krijgt u alle tijd om een nieuwe les zorgvuldig door te nemen, en het geleerde voldoende en zorgvuldig te oefenen.

AUTORIJLES

Voor het behalen van het rijbewijs is het kiezen van een gedegen rijopleiding een belangrijke keuze voor je toekomst als automobilist. Het verkeer is tegenwoordig zeer dynamisch, en daarom eist het van jou als verkeersdeelnemer een juiste omgang met voertuig en andere verkeersdeelnemers. De Noordelijke Verkeersschool kan je daarbij de juiste opleiding bieden.

Vanaf 1 november 2011 kun je bij ons ook terecht als je 16.5 jaar bent.Als je kiest voor een opleiding in pakketvorm, kunnen we eerst een GRATIS proef/intake test afnemen, om hierna te bespreken welk pakket het beste bij je past. Dit pakket kan altijd worden aangevuld met een uitbreidingpakket van 5 of 10 lessen, maar uiteraard kun je ook kiezen voor extra losse lessen, mocht dit nodig zijn. Dit alles tegen uiteraard zeer aantrekkelijke prijzen. De lessen worden in overleg gegeven in blokken van 2 uur.

Een rijopleider kiezen is een kostbare zaak!

De juiste keuze voor een verkeersschool is daarom van groot belang. Als u voor een rijopleiding bij de Noordelijke Verkeersschool kiest, weet u zeker dat u goed zit. Bij de Noordelijke Verkeersschool heeft u namelijk de allergrootste kans om in één keer te slagen voor uw rijbewijs.

Onze instructeur komt u thuis ophalen. Wij geven les in de omgeving van Leeuwarden en Drachten. Woont u buiten de regio dan wordt er met u een vast ophaaladres afgesproken. U volgt uw lessen onder deskundige leiding van uw vaste instructeur. Voor de opleiding wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk lesrapport waarop al uw vorderingen worden geregistreerd. Hiermee kunt u zelf het verloop en resultaat van uw opleiding volgen. Een uitgekiend lesplan staat garant voor een verantwoorde opleiding. Een opleiding kan bestaan uit de opbouw van losse lessen, bijv. 1 lesblok van 2 uur per week, of u kunt kiezen voor een totaal lespakket.

MOTORRIJLES

Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor motorrijles.


FAALANGST

Opfriscursus

Wij hebben ook trainingen om de praktische kennis snel weer op peil te brengen. Velen onderschatten het autorijden door te denken dat het rijden na een uurtje weer op peil is. Vergeet niet dat het steeds drukker wordt op de weg, waardoor de bestuurder sneller moet handelen zonder lang na te denken. Door het nemen van een paar lessen is de praktische kennis zo weer op peil.

Training voor mensen met rijangst.
Angst om te rijden kan vele oorzaken hebben. Het horen, zien of meemaken van een ongeluk speelt daarbij een grote rol. Vaak is het eenvoudig om de angst weg te nemen door stap voor stap naar een drukkere omgeving toe te groeien. De lessen worden zo gegeven dat de kandidaat naar de situatie toe zal gaan en niet dat de situatie naar de kandidaat toe komt. Op deze manier wordt de kandidaat vertrouwd gemaakt met nieuwe – en inzichtelijke situaties, leert de kandidaat te reageren en anticiperen op gebeurtenissen binnen het verkeer waar je zelf in veel gevallen niets aan kunt doen, maar waar je dan toch de kwaliteiten moet hebben om de situatie te kunnen oplossen. Duizenden automobilisten zijn bang in het verkeer. Ze mijden tunnels, bruggen en snelwegen of durven niet meer door het drukke stadsverkeer. In het ergste geval rijden ze helemaal niet meer. In deze tijd, waarin mobiliteit zo belangrijk is en mensen zo afhankelijk zijn van eigen vervoer, is angst om te rijden een serieus probleem.