Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Rijschool Herman Beek

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Rijschool Herman Beek
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Rijschool Herman Beek

Waardeer deze rijschool

Rijschool Herman Beek leid je persoonlijk op voor je rijexamen. Je leert op een vlotte, veilige en vooral betrouwbare wijze met het voertuig om te gaan op een manier die bij jou past met als doel je uiteindelijk klaar te stomen voor het halen van je rijbewijs!

Slagingspercentage
Al twintig jaar hoort rijschool Herman Beek bij de rijscholen met de hoogste slagingspercentages in het noorden. Daarmee is rijschool Herman Beek uitgegroeid tot een betrouwbare rijschool in Burgum, Leeuwarden en omstreken. Benieuwd naar het slagingspercentage?

Herman Beek begon twintig jaar geleden op zaterdagochtend met het geven van rijlessen. Al snel volgden meer instructeurs. Momenteel bestaat het Herman-Beek-team uit vier vaste instructeurs met elk hun eigen specialisme. Naast hun specifieke expertise, leren alle instructeurs je goed en vlot je autorijbewijs te halen.

Rijlessen

Om de rijopleiding zoveel mogelijk op de persoon af te stemmen, bieden wij verschillende opleidingsvormen aan. Je kunt kiezen uit losse rijlessen van één, twee of meerdere uren, afhankelijk van jouw tijd en behoefte. Je kunt ook kiezen voor een spoedopleiding.

Om een goede keuze te maken, kun je altijd vragen om informatie. Dit helpt bij het kiezen voor een rijopleiding die bij je past.

Je kunt bij ons terecht voor je autorijbewijs, je rijbewijs voor aanhangwagen (BE), je motorrijbewijs en slipcursuscertificaat.

Autorijbewijs halen?

Kies de opleiding die bij je past!

Bij autorijschool Herman Beek kies jij wat voor rijopleiding je wilt. Je kunt kiezen uit losse lessen of spoedopleidingen.

Basispakketten
Je kunt kiezen voor het basispakket, dit kun je ook gebruiken voor een spoedopleiding. Dit is voordeliger: het scheelt je namelijk drie euro per les!

Hoeveel lessen heb ik nodig? De combinatie van je vaardigheid en het aantal lessen per week bepaalt vaak de tijdsduur van de opleiding. Het hangt ook af van je verkeersinzicht, je verkeerskennis (theorie), je motoriek en je reactievermogen. Met de instructeur spreek je af wanneer je lessen zijn. Uiteindelijk wordt in overleg met je instructeur een datum voor het praktijkexamen gepland.

Persoonlijke aandacht: iedereen is anders!
Geen tientallen lesauto's of grote klassikale theorieopleidingen. Persoonlijke aandacht is belangrijk! Dat komt de kwaliteit van jouw rijopleiding ten goede. We maken daarom een goede planning voor jouw rijopleiding.

Aanhangwagen (BE)

De opleiding voor het E-rijbewijs is voor bestuurders van personenauto’s die willen rijden met zwaardere aanhangwagens. Daarbij kun je denken aan het vervoer van bouwmaterialen, een zware caravan of een vee- of boottrailer.

Haal je BE-rijbewijs in een dag! Wanneer je denkt dat het lastig wordt, of je hebt weinig tot geen ervaring, dan is het beter om losse lessen te volgen. Behalve de ééndaagse cursus, kun je een opleiding ook in twee dagdelen volgen.

Motor

Motorrijschool Herman Beek verzorgt een topkwaliteitopleiding voor het halen van je motorrijbewijs. Met veel vakmanschap en geduld leidt onze instructeur je op tot motorrijder. Heb je het motorrijbewijs al gehaald? Er zijn diverse interessante opfris- of rijvaardigheidstrainingen.

 • Je begint met een rijproef, waarin je een beeld krijgt van hoe de lessen worden gegeven en wat het motorrijden inhoudt. Daarna geeft de instructeur een indicatie van de kosten van de opleiding.
 • Tijdens de lessen kun je gebruik maken van motorjas, broek, handschoenen en helm.
 • Tijdens de rijlessen ben je verzekerd tegen letselschade.
 • Onze motorrij-instructeur is ‘KNMV-gecertificeerd’. Dat wil zeggen dat hij bij de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging speciale cursussen voor motorinstructeur heeft gevolgd. Hierdoor leert hij je op professionele en vertrouwde manier de motorbeheersing en verkeersdeelneming aan. Je kunt erop vertrouwen dat je veilig en met veel plezier motor rijdt!

Wat heb ik nodig als ik wil leren motorrijden?

 • Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een geldig autorijbewijs.
 • Heb je geen autorijbewijs, dan is een geldig theoriecertificaat voor motorvoertuigen nodig.

De motoropleiding bestaat uit:

 1. Voertuigbeheersing (A-VB)
  Een deel van de opleiding is gericht op de 'voertuigbeheersing'. Het doel is: je op te leiden tot een motorrijder die de motor goed onder controle heeft. Hier leer je de fijne kneepjes van het gas geven, remmen en sturen.
 2. Verkeersdeelneming (A-VD)
  In het deel 'verkeersdeelneming' word je opgeleid tot een volwaardige motorrijder die veilig zelfstandig aan het verkeer deelneemt en de verkeersregels weet toe te passen. Je leert als motorrijder de weg op een goede en gunstige manier te gebruiken. Met oog voor de andere weggebruikers.

Het examen
Het examen voor het motorrijbewijs bestaat uit drie delen, waarvoor je steeds apart examen doet. Deze examens worden door het CBR afgenomen.

Slipcursus helpt bij voertuigbeheersing en rijvaardigheid

Heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om met een auto een noodstop te maken? Of hoe het voelt om met een auto in de slip te raken? Vanaf januari 2010 geeft rijschool Herman Beek ook halfdagelijkse slipcursussen!

Je auto in de meest extreme omstandigheden blijven beheersen, dat is de kunst! Tijdens de eerste slippartij is het misschien even schrikken. Maar als je nu het slipgedrag van je auto leert kennen, reageer je straks daadkrachtig als het echt een keer voorkomt. Je weet wat je dan moet doen.

De slipcursus wordt gegeven in de lesauto waarin je rijdt. Tijdens de sliptraining doe je oefeningen met de auto die je anders nooit doet. Tijdens de slipcursus rijd je op een glad wegdek en maak je een noodstop. Je leert hoe belangrijk het is om niet gelijk te remmen en te sturen. Na de cursus herken je beter en eerder onder welke omstandigheden je auto gaat slippen en hoe je hier op moet anticiperen.