Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Verkeersschool Dick Joosten

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Verkeersschool Dick Joosten
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Verkeersschool Dick Joosten

Waardeer deze rijschool

53a30eeb0a643.png

Welkom bij Verkeersschool Dick Joosten

bovag

Dit is de eerste stap richting de kortste weg naar het auto- automaat, motor- of aanhangwagenrijbewijs. Verkeersschool Dick Joosten werkt in een groot gebied in de regio Arnhem , Ede , Zevenaar en wijde omgeving. Praktijkexamen doe je bij het CBR in Arnhem. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG, die garant staat voor extra zekerheid via het BOVAG garantiefonds , goede service en gecontroleerde kwaliteit tegen een betaalbare lesprijs. Een rijopleiding is niet een vaststaand product zoals je bijvoorbeeld een televisie van een bepaald merk bij de goedkoopste winkel gaat kopen , een rijopleiding wordt natuurlijk mede bepaald door de aanleg en inzet van de leerling maar nog belangrijker daarbij is de kwaliteit van de instructeur die de rijopleiding verzorgt , een goede rijopleiding volg je daarom ook maar een keer in je leven, dus voorkom dat achteraf blijkt dat even snel proberen om goedkoop je rijbewijs te halen later wel heel erg duurkoop is geweest.

De instructeur(trice) haalt je elke rijles thuis of bij een ophaaladres (school, ns station, werk, etc.) op. Dit is afhankelijk van waar je woont en wat je met de instructeur(trice) wilt afspreken.

Het mogelijk om meerdere lessen per week of meerdere uren achter elkaar te volgen, dit kan overdag, 's avonds en op zaterdag.

Theorie in één dag

1 dags theoriecursus voor de personenauto bij Verkeersschool Dick Joosten op zaterdag 2 augustus Aansluitend op maandag 4 augustus om 10.15 uur het theorie-examen bij het CBR in Arnhem. Prijs € 100,- (incl. theorie-examen). Bel tijdig voor reservering 026 - 381 84 12. Actie : Indien je bij ons een lespakket afsluit van minimaal 30 rijlessen is deze cursus momenteel gratis.

bordenloop

De theorieopleiding: Personenauto
Opleidingslocatie: Het kantoor van verkeersschool Dick Joosten De Overmaat 36 in Arnhem. Bereikbaar via het openbaar vervoer vanaf Arnhem Centraal station buslijn 7 (Rijkerswoerd) dan uitstappen bij de 1e bushalte voorbij het CBR op de Marga Klompelaan. Daarna terug lopen na de verkeerslichten en de weg oversteken je loopt dan zo het industrieterein de Overmaat op . Ons kantoor bevindt zich dan recht tegenover Gami automaterialen Arnhem en naast garage Carcenter Rijkerswoerd. Reserveren voor deze dag is verplicht. Gaarne op de opleidingsdag om 8.20 uur aanwezig zijn.

In het tijdperk waarin computer, audio-visuele middelen zoals DVD en internet direct tot onze beschikking staan, hebben wij een speciale theorieopleiding in versnelde vorm ontwikkeld.

Voordelen hiervan zijn o.a.

 • Het beginnen en afronden van een theorie-opleiding binnen 1 dag of 1 weekend (zaterdag en maandag);
 • Theorie-opleiding en het theorie-examen vormen 1 geheel. Zaterdag de opleiding en maandag het theorie-examen, wanneer je geslaagd bent blijft dit resultaat 1,5 jaar geldig.
 • Aansluitend direct kunnen beginnen aan de praktijkopleiding, eventueel ook in versnelde vorm.