Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

't Gerij

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: 't Gerij
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar 't Gerij

Waardeer deze rijschool

Rijbewijs B halen

Je ziet het al helemaal voor je! Met de auto op vakantie. Zelf gaan en staan waar je maar wilt. Mooi plaatje, maar je moet nog wel even je rijbewijs halen.

Natuurlijk wil je:

 • Geen wachttijden
 • Zelf bepalen hoe lang je opleiding gaat duren
 • Scherpe tarieven
 • Leuke auto’s
 • En zeker niet als laatste, een lesmethode die past bij jouw kwaliteiten en wensen.

Daarom adviseren we je graag een proefles af te spreken. We kunnen dan rustig bekijken hoe we de weg naar jouw rijbewijs moeten inslaan. We kunnen jouw rijlessen dan plannen zoals het voor jou het beste past.

Rijbewijs BE halen

Rijbewijs BE halen

Rijden met een aanhanger is goed te doen, maar er zijn toch wat specifieke zaken die de aandacht nodig hebben. Die komen uitgebreid aan de orde tijdens je opleiding.

 • Algemeen
 • Lesonderdelen
 • Combinatie

Sinds 1984 krijgt een geslaagde voor rijbewijs B niet automatisch de onbeperkte bevoegdheid om met een aanhanger te mogen rijden. In principe geldt de regel dat je zonder speciaal rijbewijs niet mag rijden met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kg. Hierop zijn een paar uitzonderingen, maar het is aan te bevelen altijd goed voorbereid aan het verkeer deel te nemen.

Spoedopleiding

Spoedopleiding

Het is mogelijk om een rijopleiding als spoedopleiding te doen. Wij kunnen dat zelfs voor het normale, scherpe tarief voor je regelen. We plannen jouw lessen in overleg met jou in en gaan in verhoogd tempo onderweg naar het rijbewijs.

Waarom?

Soms heb je een reden om op te schieten, een nieuwe baan bijvoorbeeld. Of je wilt in een vakantieperiode je rijbewijs halen. Dan is een spoedopleiding een optie.

Je moet wel aan een aantal zaken denken.

Tijd!

Klinkt een beetje simpel, maar je kunt niet vandaag afspreken dat we morgen met een spoedopleiding beginnen. We hebben namelijk aan het eind van je opleiding wel een praktijkexamen nodig. Dat kost tijd om te reserveren. Dus plan vroegtijdig.

Theorie!

Je hebt ook een geldig theoriecertificaat nodig, anders kunnen we geen praktijk examen afleggen. Hou er verder rekening mee, dat door de tijdsdruk de opleiding zeker niet gemakkelijker wordt.

Heb je nog vragen over een spoedopleiding?

Bel ons op: 06-47 21 29 38

Recensies over 't Gerij

5
't Gerij2014-06-12
Francis
Bij een andere rijschool was ik al een paar keer gezakt voor mijn praktijkexamen waardoor ik ben overgestapt naar rijschool 't Gerij. Ik had een jaar lang niet meer gelest toen ik overstapte. Ik had bij deze rijschool maar een paar lessen nodig om te slagen. Dat komt door de duidelijke uitleg van de instructrices. Ik moest veel afleren maar door deze rijschool is het gelukt.
Datum van beoordeling: donderdag 12 juni 2014
5
't Gerij2014-06-11
Rein Vosselman
Wegens omstandigheden ben ik overgestapt van een andere rijschool naar Rijschool 't Gerij.ik ben zeer goed opgevangen door de rij instructrice, en ben daar zeer over te spreken!hier heb ik interessante rijlessen en momenten gekend.Tijdens de lessen wordt er goed gecommuniceerd met de leerling wat er goed en minder goed gaat.En daar zal in de volgende lessen dan ook extra aandacht aan worden besteed.Kortom zeer tevreden over deze Rijschool,Bedankt Marja!
Datum van beoordeling: woensdag 11 juni 2014
5
't Gerij2014-06-10
Christiaan Zielman
Een geweldige rijschool die gericht is op jou en je rijbewijs halen. Ik heb geen dag spijt van 't Gerij rijschool. Omdat ik een Zuid Afrikaanse rijbewijs heb, had ik al veel rij ervaring opgedaan, maar helaas moet je in Nederland alles over doen. Gelukkig heeft Marja mij daarin goed begeleid. Ik moest alleen een aantal dingen afleren en wennen aan het Nederlands autorijgedrag. Hiervoor heb ik het bij een andere rijschool geprobeerd, maar ik voelde mij meer een praatpaal dan dat er naar mij geluisterd werd. Gelukkig ben ik bij 't Gerij terecht gekomen en heb ik uiteindelijk mij Nederlands rijbewijs gehaald. Ik mocht samen met Jeanette en de examinator afrijden. Het was even wennen zo zonder Marja, maar heb het wel als heel prettig ervaren.Dank je wel Marja en Jeanette!
Datum van beoordeling: dinsdag 10 juni 2014
5
't Gerij2014-06-06
esther
Ik heb rijles gehad van jeanette en van marja en dat was altijd leuk. Als je mij kan leren autorijden dan kan je jezelf een goede rijschool noemen. Ik heb mijn rijbewijs al een aardige tijd en ben er uiteraard ontzettend blij mee, maar ik mis de rijlessen nog wel soms. Gewoon voor de gezelligheid ;-) de lessen zijn uiteraard goed en zeer uitgebreid. Lessen in stressbestendigheid worden niet geschuwd. Zo ging ik tijdens mijn eerste les al over het velperbroek verkeersplein en ben ik regelmatig over allerlei onmogelijke weggetjes gereden op de posbank. Ook praktische dingen kwamen aan bod, zoals rijden door de macdrive, wat natuurlijk heel nuttig is. Kortom, als je je rijbewijs wilt halen, kan je dat het beste bij 't gerij doen, doen weet je zeker dat je daarna veilig de weg op kan!
Datum van beoordeling: vrijdag 6 juni 2014
5
't Gerij2014-06-06
Laura Colonna
'T gerij is een hele goede rijschool. Ik heb hier mijn rijbewijs gehaald. De lessen heb ik als zeer leuk, gezellig maar vooral leerzaam ervaren. Je krijgt persoonlijke aandacht en goede feedback, waar je zeker iets mee kunt. Je krijgt goede instructies en goed inzicht in wat je goed en minder goed doet. De sfeer is erg leuk en ik zou iedereen aanraden om hier je rijbewijs te gaan halen. Succes verzekerd!!
Datum van beoordeling: vrijdag 6 juni 2014
5
't Gerij2014-06-06
Laurens Valen
't Gerij is een zeer goede rijschool. Bij deze rijschool heb ik mijn rijbewijs behaald. Tijdens de lessen is er altijd een ontspannen sfeer en kun je gezellig kletsen en lachen (Ik had les van Marja). De lessen zijn altijd erg goed, er word duidelijk doorgegeven wat je moet doen, wat je goed en minder goed doet etc. Als er leerpunten zijn dan word hier tijdens de lessen ook extra aandacht aan gegeven. Zo had ik bijvoorbeeld in het begin erg veel last met het schakelen en sloeg de auto erg vaak af, maar doordat wij veel drukke routes gingen rijden langs stoplichten werd ik er steeds beter in. Voor mijn examen was ik erg zenuwachtig maar daarvoor kreeg ik tips hoe ik mijzelf rustig kon houden. Tijdens mijn lessen heb ik het altijd erg naar mijn zin gehad ook doordat ik alles kon vertellen als me iets dwars zat. Kortom, dit is een hele goede rijschool waar je eigenlijk ook nooit meer weg wil!
Datum van beoordeling: vrijdag 6 juni 2014
5
't Gerij2014-06-06
Hugo ter Weeme
Bij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. Altijd goede en duidelijke lessen gehad, ook goed duidelijkheid gehad over de stand van zaken. Wat ik goed deed, maar ook wat minder goed, hierdoor altijd duidelijk wat ik moest leren en aan moest denken.Lesgevers zijn heel vriendelijk en is goed mee te praten over alles wat los en vast zit. Ze weten ook goed hoe ze je lessen bij moeten brengen en hoe ze jouw mindere punten kunnen verbeteren.Kortom, goede rijschool met prima lesgevers.
Datum van beoordeling: vrijdag 6 juni 2014

't Gerij wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 7 Recensies).