Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Ilonka van Perlo

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Ilonka van Perlo
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Ilonka van Perlo

Waardeer deze rijschool

Je rijdt bij ons in de Renault Megane: deze auto is zeer betrouwbaar, rijden aangenaam, schakelen soepel en zijn heel overzichtelijk. Ook voldoen ze volledig aan alle gestelde eisen. Kortom: jouw perfecte lesauto!

De auto's zijn van binnen standaard uitgerust met airconditioning. Het is niet toegestaan om in de lesauto te roken.

Naast de standaard lespakketten is het ook mogelijk om zelf een lespakket samen te stellen. Dit kun je doen door onderstaande gegevens in te vullen en naar ons toe te sturen. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een speciale prijs.

Opfriscursus / Faalangst

Ben je in het bezit van een rijbewijs, maar heb je al een tijd niet achter het stuur gezeten?
Dan hebben wij ook trainingen om de praktische kennis snel weer op peil te brengen.

Velen onderschatten het autorijden door te denken dat het rijden na een uurtje weer op peil is. Vergeet niet dat het steeds drukker wordt op de weg, waardoor de bestuurder sneller moet handelen zonder lang na te denken.

Door het nemen van een paar lessen is de praktische kennis zo weer op peil !!

Training voor mensen met rij-angst of faalangst

Angst om te rijden of tijdens het rijden kan vele oorzaken hebben. Het horen, zien of meemaken van een ongeluk speelt daarbij een grote rol. Vaak is het eenvoudig om de angst weg te nemen door stap voor stap naar een drukkere omgeving toe te groeien.

Tijdens het rijden wordt er dieper gespit naar de oorzaak van de klacht, zoals "het niet meer hard durven rijden" of "inhalen" en "waarom dan niet". De lessen worden zo gegeven dat de kandidaat naar de situatie toe zal gaan en niet dat de situatie naar de kandidaat toe komt.
Op deze manier wordt de kandidaat vertrouwd gemaakt met nieuwe - en inzichtelijke situaties, leert de kandidaat te reageren en anticiperen op gebeurtenissen binnen het verkeer waar je zelf in veel gevallen niets aan kunt doen, maar waar je dan toch de kwaliteiten moet hebben om de situatie te kunnen oplossen.