Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Stichting Rijopleidingen

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Stichting Rijopleidingen
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Stichting Rijopleidingen

Waardeer deze rijschool

AL 20 JAAR EEN BEGRIP IN HET NOORDEN

Hoogste gemiddelde slagingspercentage van Groningen:

eerste examens 71 - 75 % herexamens 66 - 70 %

Stichting Rijopleidingen Groningen is een rijschool die je opleidt voor het behalen van je rijbewijs in Groningen en Drenthe. Het opleiden voor rijbewijs B kan volgens de RIS-methode ( Rijopleiding In Stappen) gebeuren. Je leert hierdoor op een gestructureerde manier in stappen te rijden. We gaan pas verder met een volgende stap wanneer je er klaar voor bent. Met onze ervaring vanaf 1994 voelen wij dit perfect aan. Natuurlijk bieden wij ook reguliere rijlessen aan.

Tijdsduur rijles

Een rijles bij Stichting Rijopleidingen Groningen duurt 60 minuten of twee keer 60 minuten. De combinatie van de duur van de rijlessen, onze professionele instructeurs en de ervaring die we hebben zorgt dat we jou een uitstekende kwaliteit kunnen leveren. Een indicatie van onze kwaliteit is terug te zien aan ons hoge slagingspercentage die je hier kunt bekijken.

Studentenkorting

Voor studenten is er nog een speciaal aanbod, namelijk zij krijgen bij het afnemen van een pakket €50, - korting. Wij assisteren in theorie- en praktijkexamens en helpen je extra waar dit nodig is. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons.

Stichting Rijopleidingen

Onze rijschool is gevestigd in Groningen en Gasselternijveen. Stichting Rijopleidingen Groningen is opgericht in 1994 om mensen op te leiden om hen op een zo snel en veilig mogelijke manier te laten deelnemen aan het verkeer. Hierin zijn wij geslaagd en hebben al vele mensen opgeleid om deel te nemen aan het verkeer. Ook willen we graag jou helpen om je rijbewijs te behalen.

Rijles en examengarantie

Om op jou behoeften aan te sluiten krijg je elke keer van dezelfde instructeur les in dezelfde auto. Bij onze rijschool kan je rijles krijgen in een Seat Ibiza, Kia Rio of een Kia Optima. Dit is om te voorkomen dat je elke keer moet wennen aan een andere auto. Stichting rijopleidingen heeft rode auto's maar we rijden wel milieubewust, dus wel groen.

Onze instructeurs werken allemaal volgens de RIS methode en instructeurs die opgeleid zijn om mensen met faalangst moeiteloos door hun examen heen te helpen. Heb je nog meer zekerheid nodig? Kies dan voor een pakket met tussentijdse toets, hier zit automatisch een examengarantie in. Dit houdt in dat wanneer je het examen niet haalt wij jouw eerste herexamen betalen.

Jij staat centraal

Een andere manier om aan te sluiten op je behoeften is, dat wij ons zoveel mogelijk aan jou schema aanpassen. Dit betekend dat we per persoon kijken welk pakket passend is en kijken op welke manier lessen het beste bij jou past. Heb je hier vragen over, of denk je dat je een ander soort pakket nodig hebt? Neem dan contact met ons op, zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Studenten en scholieren

Voor alle studenten en scholieren die studeren in Groningen en omstreken, heeft Stichting Rijopleidingen Groningen een studentenkorting of scholierenkorting! Wij als rijschool snappen natuurlijk dat je als student het geld hard kan gebruiken. Daarom krijg je bij ons €50,- korting wanneer je een pakket bij ons afneemt.

Bekijk snel onze website: Stichting Rijopleidingen

Recensie over Stichting Rijopleidingen

5
Stichting Rijopleidingen2015-05-13
Guy Rinzema
Zeer tevreden over de rijlessen bij Stichting Rijopleidingen, mooie auto en goede instructeurs. Examen in 1x gehaald dankzij deze rijschool. Top!
Datum van beoordeling: woensdag 13 mei 2015

Stichting Rijopleidingen wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 Recensie).