Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Autorijschool La Blanche

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Autorijschool La Blanche
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Autorijschool La Blanche

Waardeer deze rijschool

Autorijschool

Autorijschool

Een leven lang plezier van je rijbewijs .

Je rijbewijs is een éénmalige investering. Het geeft je vrijheid en maakt je onafhankelijk.

Een goede rijopleiding met een persoonlijke benadering vindt La Blanche belangrijk. Daarom heb je altijd dezelfde instructeur en rijdt je altijd in dezelfde auto. Zo kun je rustig en prettig je rijlessen volgen. Dit komt natuurlijk je slagingskans ten goede waardoor je uiteindelijk ook weer voordeliger uit bent.

Hoe snel wil je een autorijbewijs?
Dat kan snel bij Verkeersschool La Blanche. Zelfs binnen 6 tot 8 weken!
Volg dan onze versnelde cursus. Deze bestaat, afhankelijk van je aanleg, uit 30, 35, 40 of 45 lessen. Vraag naar de voorwaarden als je je aanmeldt bij La Blanche. Kijk ook naar onze studentenacties!

La Blanche werkt met ervaren rij-instructeurs, die lesgeven in moderne lesauto’s. Je kunt kiezen uit een handgeschakelde auto of een automaat.

Autorijschool

Rijvaardigheidscentrum

Via La Blanche snel je rijbewijs behalen!

Bij La Blanche bieden we jou de mogelijkheid om het besturen van een auto en de eerste stappen van verkeersdeelname te leren in ons rijvaardigheidscentrum. Dit gebeurt onder goede begeleiding waarbij de instructies aanpast worden aan de prestatie van de leerling. Een rijsimulator is vergelijkbaar met een echte auto, waarbij een computeropstelling verkeerssituaties nabootst.

Deze veilige en doeltreffende methode is ook heel geschikt voor mensen met “rijangst”.
De opleiding bestaat uit 21 “blokken” die elk een half uur duren.
Het voordeel ten opzichte van een Verkeersoefenterrein is dat men ook daadwerkelijk geconfronteerd wordt met dagelijkse verkeerssituaties! Bovendien wordt tijdens deze blokken de basistheorie behandeld, zodat je een goede voorbereiding hebt op je theorie examen!

Slagingskans met 17% verhogen!
Leerlingen die voorafgaand aan het volgen van rijlessen hebben geoefend in het rijvaardigheidscentrum, zijn zelfverzekerder tijdens de rijlessen en hebben bovendien gemiddeld ongeveer 9 tot 10 rijlessen minder nodig. Bovendien ligt de slagingskans bij het eerste examen zo’n 17% hoger (TU Delft).

Eerder starten met je rijopleiding;
Beginnen vanaf je 16e en geld besparen. De opleiding in het rijvaardigheidscentrum is vergelijkbaar met 9 tot 10 rijlessen op de weg. Al vanaf je 16e kun je starten met lessen in ons rijvaardigheidscentrum. Hierdoor beheers je al alle basishandelingen voor dat je echt gaat rijden op de openbare weg! Deze vooropleiding is al in een week af te ronden.
Zo behaal je je rijbewijs al veel sneller vanaf je 17e, en bespaart het je ook nog echt geld! Wat wil je nog meer?

Autorijschool

Motor en Aanhangwagen opleiding

53ad4c9512b3a.jpeg53ad4cf8a5a58.jpeg

La Blanche verzorgt ook de opleiding voor het motor of aanhangwagenrijbewijs.
Via www.lablanche.nl vind je onder het kopje rijbewijzen al onze opleidingen, onder andere ook voor het motor en aanhangwagen rijbewijsBE/E achter B). Goed om te weten: La Blanche voert een actueel slagingspercentage van 96-100% eerst geslaagden!

Neem contact met ons op: 043-3212121 of info@lablanche.nl!
Natuurlijk kun je ook op ons kantoor langs komen.

Tot snel!