Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Rijschool Overtoom

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Rijschool Overtoom
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Rijschool Overtoom

Waardeer deze rijschool

Zoek je een goede rijschool in Amsterdam? Overtoom rijschool Amsterdam. Eén van de betere rijscholen om je rijbewijs te halen. Eerste rijles proberen meld je nu aan voor een proefles!

Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen in Amsterdam, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Of wil je eerst kennis maken met Overtoom rijschool Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles! Tijdens deze rijles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs. Om zoveel mogelijk uit je rijlessen te halen krijg je altijd rijles van dezelfde instructeurs/-tices en in dezelfde lesauto. De rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stapmethode: je krijgt gestructureerd rijles in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Rijschool Overtoom geeft rijles in de regio Amsterdam.

Een BOVAG rijschool garandeert zekerheid en betrouwbaarheid. Dat geldt ook voor Overtoom rijschool Amsterdam, deskundige instructeurs/-tices die zich houden aan de BOVAG-gedragscode, goed onderhouden lesauto’s, inzicht in je vorderingen, een aantrekkelijke en betrouwbare lesovereenkomst en een goed slagingspercentage. Elke BOVAG autorijschool is verplicht verzekerd. Kies voor de zekerheid van een BOVAG autorijschool. Heb je last van faalangst of rijangst? Overtoom rijschool Amsterdam is gespecialiseerd in het opleiden - begeleiden van mensen met faalangst en/of rijangst. Meer weten over Overtoom rijschool Amsterdam en rijlessen? Kijk op onze site en maak een afspraak voor je eerste rijles. Rijschool Overtoom de beste start voor je rijopleiding.

Recensie over Rijschool Overtoom

5
Rijschool Overtoom2014-11-03
Tanja Schip
Na een tijd gelest te hebben bij een andere rijschool en daar maar steeds niet verder kwam, stapte ik over op Rijschool Overtoom.Wat ik vooral geleerd heb is om meer zelfvertrouwen te hebben in het rijden en positiever te denken.Zo werd ik ook op een voor mij passende manier gemotiveerd om toch door te gaan en niet te blijven hangen in een negatief denkpatroon.Ik vond de lessen leuk en leerzaam, ik keek er altijd erg naar uit vooral omdat ik autorijden ontzettend leuk begon te vinden.Voorheen voelde ik mij niet prettig in de auto en vond ik rijden erg stressvol, ik wilde gewoon zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen.Ik zou daarom iedereen aanraden, die zijn rijbewijs wil halen, te gaan lessen bij rijschool Overtoom.
Datum van beoordeling: maandag 3 november 2014

Rijschool Overtoom wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 Recensie).