Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Autorijschool Nieuw Haarlem

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Autorijschool Nieuw Haarlem
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Autorijschool Nieuw Haarlem

Waardeer deze rijschool

Autorijles

Rijschool Nieuw Haarlem verzorgt de autorijlessen in Haarlem en omgeving! Bij het halen van je rijbewijs is het belangrijk dat je het naar je zin hebt. Maar veel belangrijker is dat je een kwalitatief hoogwaardige opleiding krijgt aangeboden. Dit kun je testen door te kijken naar het slagingspercentage op cbr.nl. Bij rijschool Nieuw Haarlem krijg je gegarandeerd een goede opleiding onder begeleiding van een ervaren en bekwame instructeur! Meld je alvast aan voor een proefles!

Stel zelf je eigen pakket samen

Bij rijschool Nieuw Haarlem kun je zelf kiezen voor hoe vaak je rijlessen wilt volgen en zelfs of je wilt kiezen voor een relatief korte of toch een langere rijles. De rijopleiding wordt afgestemd op jouw wensen en kwaliteiten, zodat je met plezier je rijopleiding volgt en deze ook vlot zal doorlopen. Daarbij is het fijn te weten dat wij je niet alleen de beste kwaliteit bieden, maar dat ook tegen een heel betaalbaar tarief! Bij ons kun je al een rijles volgen vanaf €35!

Bepaal je eigen tempo!

Om je autorijbewijs te halen, moet je een theorie-examen afleggen en een praktijkexamen. Hoeveel rijlessen je voor het afleggen van het praktijkexamen nodig hebt, hang af van jezelf. Op basis van een proefles kan een rij- instructeur wel een advies uitbrengen over hoe lang hij denkt dat je nodig zult hebben, maar het is uiteraard aan jou! Kies dus een pakket, cursus of opleiding die het beste bij jou past.

Motorrijschool Haarlem

Altijd al de wens gehad om motor te rijden? Motorrijschool Haarlem heeft al veel mensen met succes opgeleid voor het motorrijbewijs. In de buitenlucht genieten van de natuur of in je eigen tempo door de files. Heerlijk, maar op de motor ben je een stuk kwetsbaarder. Zeker nu het steeds drukker wordt op de weg. Een goede motoropleiding is daarom onmisbaar. Bij motorrijschool Haarlem ben je aan het goede adres!

Vanaf 19 januari 2013 nieuwe regels

Vanaf 2013 wordt het motorrijbewijs opgedeeld in drie categorieën. De nieuwe regels zijn het gevolg van de Derde Europese Rijbewijsrichtlijn.

Met deze richtlijn krijgt de hele EU één rijbewijs op creditcard formaat. De verwachte ingangsdatum van de nieuwe regels is 19 januari 2013.

 • Categorie A1, is voor motorfietsen tot 125 cc en maximaal 11 kW. De minimum leeftijd voor dit rijbewijs is 18 jaar, rijles mag vanaf 17 jarige leeftijd.
 • Categorie A2, is voor motorfietsen met een vermogen van maximaal 35 kW. De minimum leeftijd voor dit rijbewijs is 20 jaar en kandidaten moeten minimaal 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A1.
 • Categorie A, is voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. De minimum leeftijd voor dit rijbewijs is 22 jaar en kandidaten moeten minimaal 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A2. Het is mogelijk dit rijbewijs rechtstreeks te halen. De minimum leeftijd hiervoor is 24 jaar.


Het bromfietsexamen
De examinator volgt de kandidaat op een eigen bromfiets. De opleider mag meerijden op een eigen bromfiets. Er is een geen apart deel voertuigbeheersing zoals met de motorexamens. Maar de examinator neemt voertuigbeheersing wel in zijn beoordeling mee. Tijdens de rit beoordeelt hij dus ook of de kandidaat het voertuig beheerst.

De rit
Tijdens het examen wordt een route gereden van ten minste 25 minuten, (waarschijnlijk een bekende route van de bromfietsles) waarbij de kandidaat wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg.

Na afloop
Direct na afloop van het bromfietsexamen vertelt de examinator in het CBR examencentrum de uitslag.