Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Verkeersschool Weijers

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Verkeersschool Weijers
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Verkeersschool Weijers

Waardeer deze rijschool

53a555c316b79.png

Wanneer jouw keuze op Verkeersschool Weijers is gevallen, bij dezen natuurlijk van harte welkom! We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij de kwaliteit geboden krijgt die je nodig hebt om zo effectief mogelijk de opleiding te kunnen volgen, waardoor je snel het rijbewijs zal halen.

Verkeersschool Weijers biedt, zoals je onder het kopje ‘rijlessen’ kunt vinden, verschillende rijopleidingen. Van brommer (AM) tot vrachtwagen met aanhanger (CE). Per opleiding zijn de rijlessen qua tijdsduur verschillend ingedeeld. Voor de auto duurt een enkele les bijvoorbeeld 50 minuten, voor de motor is dit 60 minuten. Wij adviseren onze leerlingen te allen tijden om dubbele uren te rijden, om ervoor te zorgen dat je zo snel als mogelijk aan dat rijbewijs komt. Uit onze ruim 30 jaar ervaring blijkt namelijk dat wanneer je twee lesuren achter elkaar rijdt, het te leren onderdeel beter blijft hangen, waardoor je in de volgende les aansluitend heel makkelijk het nieuw te leren onderdeel zal aanleren.

De rijlessen voor de auto plan je samen met je instructeur in, nadat je de eerste les via de rijschool hebt ingepland. Voor de motor, vrachtwagen en aanhanger plan je elke vervolg les in op de rijschool. Natuurlijk is het mogelijk om samen met de rijschool vooraf een planning te maken, ook voor de auto. Dit is zeker aan te raden wanneer je bijvoorbeeld een spoedopleiding wilt volgen.

Voor alle opleidingen raden we aan om vooraf, of in ieder geval zo snel mogelijk, je theorie te halen. Dit is niet verplicht voor alle opleidingen, maar er zijn zeker voordelen aan verbonden. Ten eerste heb je meer kennis van de weg, waardoor je meer aansluiting zal vinden tijdens het rijden en je daardoor nog makkelijker de regels leert toe te passen. Je theorie kennen is natuurlijk belangrijk, maar de uitdaging zit vooral in het toepassen van die theorie. Hoe eerder je dat kunt doen, hoe beter. Verder bestaat de mogelijkheid dat de opleiding korter duurt dan je eigenlijk dacht. Wanneer je het theorie certificaat al hebt behaald staat niets je meer in de weg om snel naar dat rijexamen toe te kunnen werken.

Het team van Verkeersschool Weijers doet haar uiterste best om op alle mogelijke manieren de kwaliteit te waarborgen die wij aan jou willen bieden. Dit doen we onder andere door extra tools in te zetten zoals de camerarit, het boekje ‘praktijk in de theorie’ voor de auto, het leveren van alle benodigde materialen om zowel je theorie als de praktijk te behalen, een eigen oefenterrein voor de motor en de simulator voor de auto. Kortom, voor kwaliteit en efficiëntie ben je bij ons aan het juiste adres!