Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Rijschool ProfDrive

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Rijschool ProfDrive
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Rijschool ProfDrive

Waardeer deze rijschool

Welkom bij Rijschool Prof Drive, de beste autorijschool in Enschede, waarbij kwaliteit en service de hoogste prioriteit hebben. Wij zorgen ervoor dat u slaagt voor uw Rijbewijs! Wij zijn erin gespecialiseerd om met veel geduld en op een leuke manier u op te leiden tot goede ervaren automobilist die met zelfvertrouwen de auto in stapt. Dit geldt ook voor mensen die al een rijbewijs hebben, maar zich niet in het verkeer durven te begeven.

Het Rijbewijs is een belangrijk diploma in uw leven, het maakt u mobiel en onafhankelijk. Daarom staan onze leerlingen hoog in het vaandel en proberen wij u een prettige en vooral leerzame ervaring mee te geven voor de rest van hun leven. Ons doel is dat u kunt terugdenken aan een mooie tijd bij autorijschool Prof-Drive.

Onze rijschool biedt een op maat gemaakt leerproces voor elke cursist. Wij houden rekening met leeftijd, aanleg en motivatie. Het is belangrijk dat er een ontspannen sfeer en een leerzame samenwerking ontstaat tussen de cursist en rij-instructeur.

Bij Rijschool Prof-Drive is de verhouding tussen het aantal benodigde lessen en het slagingspercentage bij het praktijkexamen erg goed. Wij laten je niet onnodig veel rijlessen volgen. Je kunt deelnemen aan het examen zodra je er klaar voor bent.

Kwalitatieve rijopleiding tegen zeer scherpe prijzen - Ontspannen en leerzame sfeer - Hoog slagingspercentage - Vaste rij-instructeur -Geen lessen van 50 minuten, maar een heel uur. -2toDrive mogelijkheid (praktijkles vanaf 16,5 jaar)