Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Verkeersschool Benny van Dijk

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Verkeersschool Benny van Dijk
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Verkeersschool Benny van Dijk

Waardeer deze rijschool

53a693f55b3c2.png

Auto Rijles bij Verkeersschool Benny van Dijk

Er wordt gelest in jonge, moderne auto’s, voorzien van airbags, airco en abs. De stoelen zijn aan te passen aan iedere leerling. Daarnaast zijn al onze auto’s altijd rookvrij. Je kunt op verschillende manieren je rijbewijs halen.
 • Het les-voor-les traject. Dit is de traditionele manier van rijles nemen. Je begint en overlegt met je instructeur wanner de volgende les is, hoe lang die duurt en wanneer en op welke wijze je wil toewerken naar je examen.
 • Pakket A: Dit is de cursus voor de hele snellen onder ons. Kandidaten die voor deze cursus kiezen hebben meestal al ervaring met motorvoertuigen. Bijvoorbeeld door hun werk op de boerderij of op een bedrijf.
 • Pakket B: Dit is een uitgebreider basispakket, waarbij een goede balans is gevonden tussen het aantal rijlessen en examentraining.
De opleiding kan dus geheel volgens jouw wensen worden ingedeeld. Wil je traditioneel een uurtje in de week lessen? Of wil je graag zo snel mogelijk praktijkexamen doen? Welke opleiding je ook volgt, ze worden allemaal in stappen opgebouwd zodat je precies weet op welk niveau je bent in de opleiding.Het CBR kent ons al 35 jaar. Onze instructeurs staan er garant voor dat de leerlingen die het praktijkexamen afleggen, in staat zijn veilig en verantwoord deel te nemen aan het verkeer.

Theorie Lessen

Theoretische kennis is de onmisbare basis voor de praktijkopleiding. Onze instructeurs verwijzen dan ook regelmatig terug naar de theorie. Steeds wordt de link gelegd tussen feiten en vaardigheden, waardoor je niet klakkeloos gaat toepassen wat er van je gevraagd wordt, maar begrijpt waarom je bepaalde regels moet hanteren.

Om de theoriekennis zo goed mogelijk onder de knie te krijgen en zo snel mogelijk te slagen voor het theorie examen, bieden wij meerdere mogelijkheden:

Ben je iemand die makkelijk zelf leert en dat graag individueel doet? Dan zijn er de volgende mogelijkheden

 • het is mogelijk losse boeken of CD-roms te kopen om thuis te leren en te oefenen.
 • Ook is er de moderne methode: "iTheorie". Een leuke een leerzame manier om je de theorie eigen te maken. Dit online-theorieprogramma bestaat uit een compleet lesboek, 35 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure.

Leer je liever en beter in groepsverband, door middel van begeleiding en examentrainingen in direct contact met de instructeur? Kom dan naar onze theorielessen.

Rijles vanaf je 16e?

Tegenwoordig hoef je geen 18 jaar meer te zijn om met rijlessen te beginnen. Dat mag nu al vanaf 16,5 jaar.

Vanaf je 17e mag je dan je praktijkexamen afleggen voor je rijbewijs B. Ben je geslaagd, dan moet er tot je 18e jaar wel een ervaren rijder naast je zitten. Dit kan bijvoorbeeld je vader of moeder zijn, een oom of een vriendin. Zij moeten wel minimaal 5 jaar een rijbewijs hebben. Hiervoor moet een speciale begeleiderspas worden aangevraagd. 

Rijles in een automaat?

Vormt het koppelen en schakelen een belangrijke en langdurige hindernis naar je rijbewijs?

Bespreek dan met je instructeur de optie van het overstappen naar de automaat.

Als voertuigbeheersing en verkeersdeelname (nog) niet samengaan, biedt het rijden in de automaat vaak nieuwe mogelijkheden. De focus kan verlegd worden naar optimale aandacht voor het verkeer en het bedienen van het voertuig vraagt niet meer alle aandacht.

Ook als je het rijbewijs voor de automaat hebt gehaald, is het mogelijk na meer of minder (ervarings)jaren alsnog het rijbewijs voor een schakelauto te halen.