Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Rijschool Ersen

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Rijschool Ersen
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Rijschool Ersen

Waardeer deze rijschool

Autorijschool Ersen is een jonge autorijschool die op een persoonlijke manier met haar leerlingen omgaat. Het halen van het rijbewijs is niet goedkoop. Maar u betaalt bij autorijschool Ersen niet meer dan nodig is! Uw rijopleiding wordt samen met u vastgesteld, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden! Ieder mens is uniek, ook in zijn of haar manier van leren autorijden.
Gedreven door een dosis ambitie en inzet zorgen wij voor een betrouwbare dienstverlening en maatwerk op het gebied van het verzorgen van autorijlessen.

Je kan bij ons kiezen uit losse lessen, les pakketten en /of je rijopleiding uitbreiden met een tussentijdse toets.
Mocht jij nog vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd contact opnemen met ons.

Voordelen van onze rijschool :

 • * Altijd les van dezelfde rij-instructeur
 • Les in de aller nieuwste Opel Corsa eco flex
 • * Tijdens de eerste les nooit een andere leerling in de auto
 • * Kleinschalige rijschool zodat jij als leerling de volle aandacht krijgt
 • * Vorderingen worden bijgehouden op een persoonlijke instructie kaart
 • * Je wordt opgehaald en weggebracht waar het jou het beste uitkomt
 • * De lessen en het examen vinden plaats met dezelfde auto
 • Door mij en in de auto wordt niet gerookt
 • * Instructeur is aanwezig tijdens het praktijkexamen en rijdt mee met het examen als de leerling dit prettig vindt

 • Intakeles

  Tijdens een geheel vrijblijvende intakeles gaat u samen met de instructeur bepalen wat uw uitgangspositie is. We maken een inschatting van hoeveel lessen u nodig heeft en wat de beste lesaanpak is. Deze intakeles is gratis.

  Rijlessen

  Heeft u na uw intakeles besloten om rijles bij ons te nemen dan kunt u rijlessen van 60 of 120 minuten nemen. De rijlessen worden in het examengebied Enschede / Hengelo gegeven zodat u beter bekend bent met de omgeving en daarmee uw slagingskans vergroot. Indien gewenst wordt u van huis of school opgehaald en na de les weer teruggebracht.

  Theorielessen

  Op dit moment worden er niet veel klassikale theorielessen meer gegeven. Tijdens de rijlessen zal ik veelvuldig de theorie bij de praktijk betrekken. Ik zal uitleg geven over borden en verkeerssituaties die we tegenkomen. En vragen stellen over de borden en de verkeersituaties. Dit doe ik zodat u beter bent voorbereid op het theorie-examen. Meestal kopen de leerlingen, al dan niet via de rijschool, een theorieboekje en een vragen cd-rom. Hiermee kan de theorie thuis bestudeerd en geoefend worden. Het reserveren van het theorie examen kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook aan ons overlaten.
  Mocht het nodig zijn dan kan Autorijschool Ersen je hierin ondersteunen met theorielessen. Dit zijn korte sessies van 1 uur per week. Wij proberen in 8 avonden de gehele theorie te behandelen en proefexamens te maken ter voorbereiding op het CBR theorie examen.

 • Opfriscursus / Faalangst

  Bent u al in het bezit van een rijbewijs, maar heeft u om wat voor reden dan ook een tijd lang niet gereden. Dan kan het zijn dat u er tegenop ziet om opnieuw deel te nemen aan het verkeer. Autorijschool Ersen kan u met een gerichte aanpak binnen een paar lessen dat vertrouwen weer teruggeven.

  Tussentijdse toets

  De tussentijdse toets is een beknopt rijexamen die je op 2/3 van de lesstof kunt doen bij het CBR. Het voordeel van deze vrijwillig te volgen toets is dat u gewend raakt aan een examensituatie. Daarnaast zal de examinator waardevolle tips geven over uw vervolg van de opleiding.

  Het rijexamen

  Is de rijopleiding voltooid, dan wordt deze afgesloten met het CBR rijexamen. Autorijschool Ersen zal deze voor u aanvragen. Tijdens het examen zal de instructeur, ter ondersteuning, achter in de auto meerijden.