Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Rijschool in Nieuwegein ( RIJSCHOOL JO-SIE )

 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Rijschool in Nieuwegein ( RIJSCHOOL JO-SIE )
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Rijschool in Nieuwegein ( RIJSCHOOL JO-SIE )

Waardeer deze rijschool

Rijschool Nieuwegein, Utrecht e.o

Rijschool Nieuwegein, Utrecht of omgeving? JO-SIE rijschool staat voor u klaar!

Rijschool Nieuwegein, Utrecht en omgeving? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Jo-Sie rijschool zorgt ervoor dat jij je rijbewijs B op jou manier kunt behalen!

Ons bedrijf beschikt over jarenlange werkervaring en weet dan ook dat het kiezen van de juiste rijschool erg belangrijk is. Wij bieden je autorijlessen aan op de manier die jij zelf prettig vind. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor diverse pakketten en het eigen tempo bepalen. Ook helpen wij bij het overwinnen van bijvoorbeeld angst, vrees of fobie.

Omdat ons bedrijf het zo belangrijk vindt dat jij je rijopleiding goed kan afstemmen op je profiel, bieden wij altijd een gratis introductieles aan. Hierna stelt de instructeur, samen met de leerling, een goed lesplan op dat rekening houdt met je wensen en je financiële middelen.

JO-SIE rijschool Nieuwegein gratis proefles

Waarom kiezen voor JO-SIE rijschool Nieuwegein, Utrecht en omgeving?

1: Gratis proefles
U krijgt bij JO-SIE rijschool Nieuwegein altijd een gratis vrijblijvende proefles. Je maakt kennis met rij-instructeur en gaat samen bekijken wat je al kunt en hoe je je voelt in de auto.

2: Altijd dezelfde rij-instructeur
Bij JO-SIE rijschool Nieuwegein les je altijd met dezelfde instructeur. Dit zorgt ervoor dat je goed op elkaar bent ingespeeld.

3: Rijlessen op maat
Een leerling krijgt altijd de opleiding die bij diegene past. Dit betekend dat er gereden wordt op het tempo dat voor de leerling prettig is. Er is ook keuze uit verschillende rijles pakketten en spoedcursussen.

4: Rijles voor mensen met leerproblemen, angsten of een fobie.
JO-SIE rijschool Nieuwegein geeft al jaren les aan mensen met onder andere leerproblemen, verschillende angsten of een fobie. De rijschool helpt je ook tijdens het lessen goed met de theorie en zal een bepaalde angst of fobie goed bespreken en de leerling de mogelijkheid geven deze op de eigen manier te overwinnen.

5: Rijles is altijd in dezelfde lesauto
JO-SIE rijschool Nieuwegein geeft rijlessen in een Renault Clio die schoon is en goed is onderhouden. De auto is ruim, beschikt over airconditioning, heeft een start- stop systeem en de stoelen en het stuur zijn verstelbaar.

6: Rijles al vanaf 16,5 jaar!
Onze rijschool werkt met het concept 2toDrive. Je kunt hierdoor al vanaf dat je 16.5 jaar bent beginnen met rijlessen. Wanneer je 17 bent kun je het rijexamen doen.

JO-SIE rijschool nieuwegein

Interesse? Neem contact op met JO-SIE rijschool Nieuwegein!

Op zoek naar een rijschool Nieuwegein, Utrecht of omgeving? Plan een gratis proefles in of vraag informatie aan!

Bel direct naar 030-6053320 of 06-53691278. Je kunt ons ook per mail bereiken op jo-sie@ziggo.nl

!!!!! MOEILIJK LERENDE LEERLINGEN ZIJN OOK VAN HARTE WELKOM !!!!!

” ERVARINGEN MET INSTRUCTEURS ?? BOEK EERST EEN G R A T I S PROEFLES “


Recensies over Rijschool in Nieuwegein ( RIJSCHOOL JO-SIE )

5
Rijschool in Nieuwegein ( RIJSCHOOL JO-SIE )2014-07-15
Nirvana
Na NARE, Handtastelijke ervaringen met div. Rijscholen terechtgekomen bij Rijschool JO-SIE uit Nieuwegein.Ik voelde mij direct op mijn gemak en kreeg vanwege mijn ervaringen een opleiding die bij mij aansloeg.John is een zeer betrouwbare instructeur ( en eigenaar ) die de klappen van de zweep kent en op jou overbrengt.John......... mijn waardering is géén 5 sterren maar 10 sterren waard.Nirvana is mijn schuilnaam maar wilde dit toch wel even kwijt.
Datum van beoordeling: dinsdag 15 juli 2014
5
Rijschool in Nieuwegein ( RIJSCHOOL JO-SIE )2014-07-15
Esther
Geweldige rijschool, klein maar Toppie.gewoneZeer persoonlijke aandacht, gericht op jou.Betaalbaar en zeker wat je ervoor krijgt.Niet een gewone aanrader maarTOPKWALITEIT
Datum van beoordeling: dinsdag 15 juli 2014

Rijschool in Nieuwegein ( RIJSCHOOL JO-SIE ) wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 2 Recensies).