Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Rijschool Barney

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Rijschool Barney
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Rijschool Barney

Waardeer deze rijschool

Gratis Proefles Auto Rijbewijs

In Goes en omgeving haal je snel en voordelig je autorijbewijs als je kiest voor de autorijschool van Goes: Rijschool Barney.

Het valt soms niet mee om een keuze te maken uit het aanbod van rijscholen. Laten wij jou een beetje helpen. Bij autorijschool Barney kun je geheel vrijblijvend een proefles volgen om te kijken of het autorijden iets voor jou is. Na de eerste autorijles krijg je gelijk een grove inschatting over het aantal rijlessen die je nodig hebt om je rijbewijs te halen, tevens krijg je dan ook uitleg over de verschillende mogelijkheden die bij ons te volgen zijn voor theorie en praktijk opleidingen.

Gratis proefles 50 min

Wil je eerst kennismaken met rijschool Barney en ontdekken of de rijschool bij jou past? Dan kun je gebruik maken van een gratis proefles en zit je nergens aan vast. Je krijgt dan ook uitleg over de verschillende mogelijkheden die bij ons te volgen zijn voor theorie en praktijk opleidingen.

Proefles 100 min voor €19

Wil je toch wat langer kennismaken en meer verschillende verkeerssituaties oefenen? Boek dan 2 lessen van 50 min. Na deze lessen zit je nergens aan vast en krijg je gelijk een grove inschatting van het aantal rijlessen die jij waarschijnlijk nodig gaat hebben om op examen niveau te komen. Je krijgt dan ook uitleg over de verschillende mogelijkheden die bij ons te volgen zijn voor theorie en praktijk opleidingen.

5ad730f58f5d1.jpeg