Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

K-Drive

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: K-Drive
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar K-Drive

Waardeer deze rijschool

Welkom bij rijschool K-Drive

Rijschool K-Drive is sinds 2001 actief in regio Gorinchem. Wij zijn gevestigd in een prachtig historisch pand in de binnenstad. Voor ons staat de leerling bovenaan. Wij staan bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid.

Uiteraard is het voor ons belangrijk dat de leerling snel zijn rijbewijs haalt. Maar behalve het examen is onze prioriteit ook dat de leerling met een plezierig gevoel lest.

Rijschool K-Drive geeft de leerlingen ook extra ervaringen mee door bijvoorbeeld een keer te gaan rijden naar de grotere steden als Rotterdam. Wij organiseren ook praktijk avonden waarbij leerlingen van een gecertificeerd monteur alle technische informatie krijgen over het voertuig. Bijvoorbeeld het wisselen van de banden of hoe de motor nu eigenlijk werkt.

Al onze instructeurs zijn WRM (Wet Rijonderricht Motorrijtuigen) gecertificeerd en gediplomeerd voor Het Nieuwe Rijden. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een opleiding op niveau.

Tijdens de rijopleiding wordt er aandacht besteed aan jou persoonlijk. De rijlessen worden methodisch en persoonlijk ingericht. Van iedere leerling wordt een instructiekaart bijgehouden. Op die kaart zijn de vaardigheden die de leerling moet leren en beheersen in drie fasen verdeeld. - See more at: http://k-drive.nl/Rijopleiding#sthash.HoN9RVjy.dpuf