Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Olaf van Kalken

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Olaf van Kalken
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Olaf van Kalken

Waardeer deze rijschool

OVER ONZE RIJSCHOOL IN HELLEVOETSLUIS

Autorijschool Olaf Hellevoetsluis staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en een persoonsgebonden aanpak.Vooral dit laatste spreekt enorm veel mensen aan. Niet onnodig lang lessen, geen onnodige kosten en rekening houdend met ieders menselijke eigenschappen zijn de speerpunten van de rijschool.

Maar ook het thuis ophalen en afzetten, pakketten aangepast aan uw wensen en portemonnee, pinmogelijkheid in de auto ( dus geen onnodig gesleep met geld voor uzelf of uw kinderen ) , een rookvrije lesauto en niet-rokende instructeur zijn standaard binnen de rijschool.

De ervaren kracht Olaf van Kalken zorgt voor rust en veiligheid tijdens de lessen. Mede ook door de RIS-certificering en het specialiseren in alleen het autorijbewijs kan hij u perfect begeleiden. Ook als het gaat om rij-angst, opfriscursussen of begeleiding bij een rijtest weet hij precies wat u nodig hebt.

Ik ben van mening dat autorijlessen leerzaam maar ook zeker plezierig moeten zijn. Ik zal dan ook de sfeer creeeren waarbij een ieder tot zijn of haar beste prestatie kan komen op de dag van het uiteindelijke praktijk-examen.