Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

UNA Rijvaardig

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: UNA Rijvaardig
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar UNA Rijvaardig

Waardeer deze rijschool

53aac01fafec1.jpeg

UNA Rijvaardig is opgericht in 1996 en werd geleid door 1 instructeur. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgrote autorijschool binnen Hendrik Ido Ambacht en omstreken. Inmiddels zijn er binnen de rijschool meerdere instructeurs werkzaam in verschillende lesauto’s; deze zijn zowel handgeschakeld als automatisch. Hierdoor krijgt iedere klant de persoonlijke benadering en interesse die hij of zij nodig heeft tijdens de rijlessen. En dit komt ook terug in ons motto:

- BETAALBARE RIJLES - IN UW EIGEN TEMPO !!

Dit kunnen wij waarmaken door elke klant het aantal rijlessen aan te bieden die voor hem/haar nodig zijn. Naast de aanpak om iedereen in zijn eigen tempo te leren autorijden, bieden wij ook:

 • Begeleidingssessies voor klanten die vanwege overmatige angst of een traumatische ervaring niet meer de weg op durven.
 • Opfrisrijlessen voor klanten die een lange tijd niet gereden hebben en de weg weer op willen.

Het aantal rijlessen dat iemand nodig heeft voordat hij/zij klaar is voor een praktijkexamen verschilt per persoon. Daarom zijn er rijlespakketten samengesteld die bestaan uit de benodigde rijlessen om examen te kunnen doen. Deze worden, afhankelijk van de persoon, aangevuld met eventuele vervolg rijlespakketten of losse rijlessen.

Informatie omtrent onze autorijlessen

Om te kunnen gaan rijlessen moet u minimaal 16,5 jaar zijn.

De rijlessen worden gegeven in gewone handgeschakeld auto’s of in “automaten“ afhankelijk van uw keus.

U wordt bij uw eerste rijles opgehaald en in principe (afhankelijk of u daarvoor al gereden heeft) naar een parkeerplaats of open ruimte gebracht. Hier maakt u kennis met de auto en de stuurtechnieken. Afhankelijk van de beschikbare tijd en vorderingen met het stuur, kunnen we een begin maken met het wegrijden. Daarnaast ook met het remmen, tot stilstand komen en misschien wel met doorschakelen!

Omdat iedereen uniek is zullen de rijlessen er ook voor iedereen anders uitzien. U hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat u in de eerste les “alles” al tegelijkertijd moet kunnen. U wordt netjes begeleid en waar nodig ondersteund in uw handelingen.
U komt tenslotteleren autorijden, dus we verwachten dan ook niet dat u het al kan. Het is dus absoluut geen schande als u er niets van bakt. Wij zullen het u uiteindelijk moeten gaan leren en dat gaat in uw eigen tempo.

Rijlessen motor

Wil je zonder file naar je werk of op tijd op school aankomen? Wil je lekker vlot en wendbaar door het verkeer en genieten van je vrijheid?

Kies er dan voor om het motorrijbewijs te halen.

Dit kan in verschillende categorieën namelijk, afhankelijk of je een beginner bent of een doorstromer.

Je bent een beginner als je nog helemaal geen motorrijbewijs hebt. Een beginner moet altijd 1 theorie- en 2 praktijkexamens doen. Het eerste praktijkexamen is de voertuigbeheersing ( AVB ) en de tweede is de verkeersdeelneming ( AVD ).

Heb je al minimaal 2 jaar een motorrijbewijs in een lichtere categorie en wil je graag door naar een zwaardere, dan ben je een doorstromer. Hierbij heb je geen theorie examen nodig, maar wel 1 combi-praktijkexamen waarbij dan zowel de voertuigbeheersing (AVB) als de verkeersdeelneming (AVD) word getoetst.

Theorie examen kan je al vanaf 17jaar doen, echter deze is maar 18 maanden geldig, dus ga niet te vroeg het examen doen. LEREN mag natuurlijk wel vroegtijdig, want de kennis heb je op de weg nodig.

Rijlessen bromfiets

Nadat je vanaf kinds af aan op de fiets door het verkeer bent gegaan, komt misschien de tijd dat je ook eens wat sneller van A naar B wilt kunnen.Dan zou je dus vanaf je 16e jaar op de bromfiets kunnen gaan.

Om bromfiets te mogen rijden moet je een bromfietsrijbewijs hebben.
Dit betekent dus dat je een theorie examen en een praktijkexamen met voldoende resultaat moet afleggen.

De bromfiets rijlessen worden gegeven vanaf het Banckertplein 4 in Hendrik Ido Ambacht. In die rijlessen leer je met de bromfiets omgaan, maar voornamelijk de verkeerregels toepassen en je juiste plaats op de weg weten te vinden. Het is ook handig als je al je eigen helm hebt en die ook meeneemt naar de rijles, zo niet dan kan je die bij ons lenen met een helmmuts ( 5,- eenmalig).

Je kunt kiezen uit losse lessen of een totaal pakket rijlessen met examen die je eventueel op 1 of 2 dagen kunt rijden.

53aac15a2c200.png