Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Autorijschool Adios

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Autorijschool Adios
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Mail dit bedrijf

  Stuur een bericht naar Autorijschool Adios

Waardeer deze rijschool

Autorijschool Adios, de BOVAG erkende rijschool in de Krimpenerwaard en regio Rotterdam die meerdere disciplines onder één dak huisvest. Wij verzorgen zowel regulier alswel versnelde rijopleidingen om het rijbewijs te behalen.

Wij rijden rookvrije,schakel of automaat voertuigen vanuit: Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk (Nederlek), Ouderkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Kralingseveer, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en alle daar aan grenzende gemeenten. Ook kunt u opgehaald worden bij diverse bus-, metro- of treinstations.
Bromfiets, motor, aanhangwagen rijlessen, caravan trainingen, faalangst trainingen starten vanaf de verkeersschool in Krimpen aan den IJssel. Gespecialiseerd in autisme en ADHD.

Kies je voor versneld/spoedopleiding, dan wordt er een rijtest afgenomen om in te schatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Wil je regulier/traditioneel, via R.I.S. (Rijopleiding In Stappen) lessen of begeleid rijden, 2toDrive, dan is een afspraak via de mail of telefoon voldoende.

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 24365272

Faalangstbegeleiding

Caravan training

R.I.S. (Rijopleiding In Stappen)

Versnelde rijopleiding cat. B

Gespecialiseerd in autisme en ADHD