Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Rijschool Compleet

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Rijschool Compleet
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Rijschool Compleet

Waardeer deze rijschool

53bbc7429e943.jpeg

De Rijschool

Om te beginnen onderscheiden wij ons van andere rijscholen door onze hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid. Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit doen we door middel van het leveren van maatwerk. Iedere leerling is anders en heeft een andere leermethode nodig. Wij streven er dan ook naar te blijven zoeken naar een methode die zo goed mogelijk aansluit bij de leerling. Op deze manier wordt de leerling goed voorbereid, op een zo veilige en zelfstandige manier van autorijden. De ervaring leert dat deze manier van werken leidt tot succesvolle resultaten. Dit blijkt ook uit ons hoge slagingspercentage. Om deze kwaliteit scherp te houden, is het vanzelfsprekend dat de rijinstructeurs up-to date worden gehouden door opfriscursussen.

Werkwijze
Met inmiddels 13 jaar ervaring is Rijschool Compleet een bekwaam rijschool.
Rijschool Compleet streeft ernaar om op een professionele, gestructureerde werkwijze en een duidelijke registratie van je vorderingen door middel van R.I.S. (Rijopleiding in Stappen) te geven. Mede door deze hedendaagse lesmethode, persoonlijke aandacht en begeleiding slagen wij er dan ook in een zeer hoog slagingspercentage van 75-80% bij het eerste praktijkexamen te behalen. Het gemiddelde slagingspercentage in regio Gouda is 34,5%. Rijschool Compleet zit dus 40-45% boven het gemiddelde. Naast onze losse rijlessen leveren wij ook complete rijopleidingen, spoedopleidingen en 14-daagse rijopleidingen aan. De rijopleidingen die wij aanbieden worden op maat opgesteld.

Persoonlijke aanpak
Persoonlijke benadering is één van de manieren van werkwijze die voorop staat bij Rijschool Compleet: ‘Elk individu is anders en zo ook voor ieder een passende rijopleiding. ‘ Wij begeleiden de leerling stap voor stap tijdens de rijopleiding. Uiteindelijk wil iedereen zo goed, zo snel en bovendien zo voordelig mogelijk zijn rijbewijs halen. Doelstelling van Rijschool Compleet is : Leerlingen opleiden tot veilige, bekwame en sociale weggebruikers!

Bij Rijschool Compleet kun je direct starten met een rijopleiding, je kunt bij ons ook in de avonduren rijden en op zaterdag. Één telefoontje en je kunt direct van start met de lessen. Wanneer je klaargestoomd bent om af te rijden, kun je samen met je rijinstructeur een datum boeken om examen te doen. Direct weten waar je aan toe bent en op een leuke maar doelgerichte manier vlot je rijbewijs halen. Dat is waar we bij Rijschool Compleet naar streven.

Snel je rijbewijs bij Rijschool Compleet!
Rijschool Compleet heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is al 13 jaar een begrip in Gouda en omstreken. Geeft een goede rijopleiding tegen een redelijke lesprijs. Individuele aandacht; omdat iedereen anders is. Eigen stijl van lesgeven; je voelt je meteen thuis. Rijschool Compleet heeft al vele leerlingen aan het rijbewijs geholpen.

Motor
Motorrijden is populair bij jong en oud. Als motorrijder ben je wel relatief kwetsbaar. Daarom is er in Europa een strenge wetgeving voor het motorrijbewijs van kracht. Wat je moet doen om dit rijbewijs te halen lees je hieronder.

Om rijles te kunnen volgen op de openbare weg moet je minimaal 17 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat A of een Nederlandse rijbewijs B.

Leeftijd
Bij de lessen en de praktijkexamens voor het motorrijbewijs speelt je leeftijd een rol. Het bepaalt de ‘zwaarte’ van de motorfiets waarop je mag rijden.

Aanhanger
De rijopleiding voor auto met aanhanger zijn te volgen in een compact opleiding, in 1 dag, 2 dagen of losse lessen. Voor een dagopleiding doe je eerst een Intest van twee uur, zodat de instructeur kan zien hoe je rijdt en hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Na de test is het de bedoeling dat je je examen aanvraagt. De losse lessen worden minimaal altijd twee uur achter elkaar ingedeeld.

Sinds 19 januari 2014 zijn er nieuwe regels. Veel mensen denken onterecht dat een E bij B rijbewijs niet meer noodzakelijk is. Eigenlijk is het voor normale aanhangwagens/caravans een stuk simpeler geworden. Wanneer het trekkend voertuig + aanhangwagen de maximummassa van 3500 kg niet overschrijdt heb je alleen een B rijbewijs nodig. Indien de 3500 kg overschreden wordt, heb je een aanhangerrijbewijs E bij B nodig. Bij personenauto’s met een aanhanger van maximaal 750 kg mag is het B rijbewijs altijd voldoende.

Bromfiets

Sinds 1 oktober 2006 is er veel veranderd voor (toekomstige) bestuurders van bromfietsen, snorfietsen en brommobielen. Op deze datum is het nieuwe bromfietsrijbewijs geintroduceerd (Rijbewijs AM).

Je mag op een bromfiets, snorfiets of in een brommobiel rijden wanneer je zestien jaar of ouder bent en in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs of een motorrijbewijs (rijbewijs A) of een autorijbewijs (rijbewijs B). Let op: het bromfietscertificaat is sinds 1 oktober 2009 NIET meer geldig!

De vrijstelling voor het bromfiets theorie-examen voor mensen geboren voor 1 juni 1980 is inmiddels vervallen. Zij moeten dus, wanneer ze met een bromfiets, snorfiets of brommobiel willen rijden en geen rijbewijs A of B hebben, het theorie-examen voor het bromfietsrijbewijs succesvol afleggen. Sinds maart 2010 is ook een praktijkexamen verplicht voor het bromfietsrijbewijs. Om je voor te bereiden op dit praktijkexamen heb je een aantal praktijklessen nodig. Hoeveel je er precies nodig hebt, is onder andere afhankelijk van je rijvaardigheid, kennis over de bromfiets, leersnelheid en verkeersinzicht. De overheid gaat er bij rijbewijs AM vanuit dat gemiddeld 4 rijlessen voldoende zouden moeten zijn voor de bromfiets (AM2). Voor de brommobiel (AM4) wordt uitgegaan van 8 praktijklessen.

Bromfiets (AM2) en Brommobiel (AM4)
Voor de brommer of scooter behaal je een ander rijbewijs dan voor de brommobiel. Dit heeft onder andere te maken met de positie op de weg en het verschil in de bediening van het voertuig. Voor de brommer en scooter zal het praktijkexamen voornamelijk bestaan uit de verkeersdeelname. Bij de brommobiel ligt de nadruk op voertuigbeheersing.

Theorie
Voordat je begint met de praktijklessen moet je eerst je theoriecertificaat behalen. Kennis van de verkeersregels is van groot belang en bespaart tijd bij de praktijklessen. Bovendien is het wettelijk verplicht eerst het theoriecertificaat in je bezit te hebben alvorens je kunt gaan starten met rijlessen. Als je zonder certificaat of rijbewijs toch op de brom- of snorfiets of brommobiel stapt ben je strafbaar en riskeer je een forse geldboete. Bovendien loop je de kans dat je verzekeringsmaatschappij eventuele schade of letsel niet dekt.