Je bent hier:

Advertenties door Google

Terug

Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop

vorige
 • Stuur naar vriend(in)

  Advertentie: Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop
  Jouw naam:
  Jouw e-mailadres:
  Beschrijving:
   
 • Stuur een bericht naar Auto- en Motorrijschool Marcel Knoop

Waardeer deze rijschool

53ac7fe4ab4b0.png

Marcel Knoop Rijopleidingen is een begrip in de regio van Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Moordrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Waddinxveen, Gouda, Stolwijk en Bergambacht.

Onze 26 jaar ervaring in het opleiden voor (B) auto, (A) motor en ( E) aanhanger/ caravan achter auto - rijbewijs en onze specialisatie in het opleiden van mensen met faalangst, ouderen, mensen met een handicap en “iedereen die bij een andere rijschool niet kan slagen” zijn in combinatie met onze service en persoonlijke benadering de basis voor ons succes.

Autorijbewijs

Wil jij je auto rijbewijs halen in een van onze nieuwe Volkswagen Polo’s of Volkswagen Tiguan?

Motorrijbewijs

Door de echte liefhebber wordt het motorrijbewijs vaak “het allermooiste rijbewijs ” genoemd.

Motor rijden geeft je het ultieme gevoel van vrijheid, tegelijkertijd ben je kwetsbaar in het verkeer. Goed motorrijden is een kunst! Je kunt absoluut niet zonder een goede basis op dit balansvoertuig.

Voor onze opleidingen gebruiken we de Yamaha XJ6 en de Honda CBF500. Beide types motoren zijn uitgerust met een ABS remsysteem, dit om je veiligheid in een onverwachte (rem) situatie te vergroten

Aanhangerrijbewijs

Het aanhangwagen rijbewijs hebt je nodig wanneer je gaat rijden met een caravan, boottrailer of paardentrailer die zwaarder is dan het trekkende voertuig of als de totale combinatie zwaarder is dan 3500 kg. Rijbewijs E is een aanvulling op het rijbewijs B, theorie examen doen is niet nodig voor dit rijbewijs.

Bromfietsrijbewijs

Je bent bijna 16 en wilt sneller naar je school, werk, het strand, op vakantie?

Zonder dat je zelf hoeft te trappen in weer en wind!

Sinds 1 maart 2010 is het wel noodzakelijk om een rijbewijs te halen dat bestaat uit een theoretisch én en een praktijk gedeelte.

Bij Marcel Knoop Rijopleidingen ondersteunen we je eerst waar nodig in het halen van je theorie, want dat is voor sommige mensen nog niet zo gemakkelijk! Daarna volg je de praktijklessen. Marcel is KNMV instructeur wat een garantie is voor kwalitatief hoogstaand onderwijs.

 • Je krijgt les met maximaal drie personen tegelijk
 • Je wordt altijd gevolgd door de instructeur op een bromfiets
 • Je draagt beschermende kleding voor hoofd handen en voeten
 • We lessen op Kymco bromfietsen

Heb je bij ons je bromfietsrijbewijs gehaald? Dan is de intakeles voor je autorijbewijs gratis